Log indLog ind

Trusted Checkout fra Chrono24

Købere

Forhandlere

Trusted Checkout er den sikreste vej til dit ønskeur. Du bestiller bekvemt hos den forhandler, som du vælger, og du betaler sikkert via en escrow-konto. Forhandleren får først pengene, efter at du har modtaget uret. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et gnidningsfrit køb - fra betalingen og forsendelsen og til en eventuel returforsendelse.

Køb dit ønskeur sikkert

Betaling via escrow-konto

Betaling via escrow-konto

Du indbetaler bekvemt dine penge på en escrow-konto, hvor de bliver opbevaret sikkert, indtil du holder dit ønskeur i hænderne. Først herefter udbetales dine penge til forhandleren.

Kontrollerede forhandlere

Kontrollerede forhandlere

Vi undersøger alt og kontrollerer enhver forhandlers seriøsitet omhyggeligt. De fleste forhandlere har allerede solgt hundredevis af ure via Chrono24. Tvivlsomme handler accepteres ikke.

Personlig support

Personlig support

Hos os finder du altid en personlig kontaktperson. Sammen med vores flersprogede team overvinder du sprogbarrierer og kommunikerer med forhandlere fra hele verden.

14 dages returret

14 dages returret

Hvis du ikke er tilfreds, kan du inden for 14 dage sende uret retur. Du får tilbagebetalt købsprisen, så snart uret igen er hos forhandleren.

Spørgsmål til Trusted Checkout

Køb

Hvornår er et køb muligt vha. Trusted Checkout?
Trusted Checkout tilbud genkender du i søgeresultaterne og på tilbudssiderne på det grønne Trusted Checkout symbol.
Hvordan køber jeg en artikel vha. Trusted Checkout?
Der er 2 måder til at bestille vha. Trusted Checkout: (1) via en købsforespørgsel eller (2) via »Strakskøb«. Det er forhandleren, der bestemmer hvilke måder, der er mulige ved en artikel.

Købsforespørgsel
Klik på tilbudssiden på den grønne knap Send købsforespørgsel og indtast din leveringsadresse. Herefter sender forhandleren dig et individuelt tilbud inklusiv forsendelsesomkostninger. Tag imod tilbuddet for at bestille artiklen.

Strakskøb
Ved »Strakskøb« kan du bestille uret uden inden da at kontakte forhandleren. Sådanne tilbud er i søgeresultaterne markeret med bemærkningen »Strakskøb muligt«. Klik på tilbudssiden på den grønne knap Strakskøb for at købe en artikel. Indtast din leveringsadresse og bestil artiklen. Herefter vælger du en betalingsform og indbetaler pengene på escrow-kontoen.
Skal jeg registrere mig inden købet på Chrono24?
Ja. På den måde kan vi bedst muligt hjælpe dig ved spørgsmål og informere dig om den nyeste status for din bestilling.
Hvordan kontakter jeg forhandleren direkte?
Ved spørgsmål til artiklen, kan du tage kontakt til forhandleren vha. de kontaktdata han/hun har angivet. Spørgsmål vedrørende din Trusted Checkout bestilling besvarer vores kundeservice gerne over telefonen (+1 646-887-3560) eller via e-mail ().
Hvad er »Strakskøb« og hvordan fungerer det?
Ved »Strakskøb« kan du bestille uret uden inden da at kontakte forhandleren. Sådanne tilbud er i søgeresultaterne markeret med bemærkningen »Strakskøb muligt«.

Sådan fungerer »Strakskøb«:
 1. Klik på tilbudssiden på den grønne knap Strakskøb.
 2. Indtast din leveringsadresse og bestil uret.
 3. Herefter indbetaler du dine penge på escrow-kontoen, hvor de opbevares sikkert, indtil du har modtaget uret.
Hvad koster Trusted Checkout?
For Trusted Checkout-tjenesten beregner vi 3,5% af summen af artikelpris og forsendelsesomkostninger.

Betaling

Hvordan kan jeg betale for en artikel?
Du kan enten betale med kreditkort (VISA eller MasterCard) eller via overførsel. Hvilke betalingsformer, der er mulige ved en artikel, vises for dig på tilbudssiden.

For at afvikle betalingerne, samarbejder vi med betalingstjeneste-udbyderen Mangopay. Mangopay er en betalingstjeneste-udbyder, der er specialiseret på online-markedspladser, og som er tilknyttet den franske bank Credit Mutuel Arkea.

Forsendelse

Hvor hurtigt er artiklen tilgængelig?
Artikler, som tilbydes via Trusted Checkout, er som regel tilgængelige med det samme eller efter kort tid. Du finder nærmere angivelser på den pågældende tilbudsside.
Hvor lang leveringstid er der, og hvor høje er forsendelsesomkostningerne?
Ved en købsforespørgsel
Efter du har sendt en købsforespørgsel, sender forhandleren et tilbud til dig, inklusiv leveringstiden og forsendelsesomkostningerne.

Ved »Strakskøb«
Ved »Strakskøb« vises tilgængeligheden og forsendelsesomkostningerne for dig på tilbudssiden.
Hvilket forsendelsesfirma leverer artiklen?
Generelt vælger forhandleren den pakkeservice, som artiklen sendes med. I forsendelsesbekræftelsen ser du den benyttede pakkeservice.
Kan jeg følge status for min forsendelse?
Vi informerer dig så snart artiklen er sendt afsted og sender dig tracking-ID, hvis det findes, via e-mail.
Er jeg forsikret mod transportskader og tyveri?
Trusted Checkout bestillinger sendes altid forsikret, med mindre du har truffet aftale med forhandleren, som afviger herfra.
Op til hvilket beløb er forsendelsen forsikret?
Generelt forsikres artiklen ved forsendelse op til den fulde værdi.

Garanti

Har jeg særlige garantikrav ved køb med Trusted Checkout?
Ved Trusted Checkout gælder de lovmæssigt fastlagte garantibestemmelser. En udvidelse af garantikravene finder ikke sted.

Returnering

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sende artiklen retur?
Kontakt venligst vores kundeservice over telefonen (+1 646-887-3560) eller via e-mail (), for at aftale returforsendelsen.
Hvordan kan jeg annullere min bestilling?
Kontakt vores kundeservice over telefonen (+1 646-887-3560) eller via e-mail () inden for 14 dage efter modtagelsen af artiklen. Vi dokumenterer og bekræfter den rettidige modtagelse af din annullering, og vi sørger for at tage alle yderligere skridt.
Hvem betaler udgifterne for returforsendelsen?
Du betaler de umiddelbare udgifter for returforsendelsen. Vær venligst opmærksom på, at forsendelsesomkostningerne - pga. forsikringsbeskyttelsen - kan være op til 250 EUR. Hvis du har spørgsmål, hjælper Chrono24´s kundeservice over telefonen (+1 646-887-3560) eller via e-mail ().
Er mine data sikre hos Chrono24?
Ja. Vi benytter den mest moderne sikkerhedsteknik for at beskytte dine personoplysninger mod manipulation, delvist eller fuldstændigt tab, og mod at tredjepart uberettiget får adgang. Du finder detaljerne i vores Databeskyttelsesregler.
Videregives mine data til tredjepart?
Vi anvender udelukkende dine personoplysninger til afviklingen af din købsforespørgsel eller bestilling. En videregivelse af disse data til uberettigede tredjeparter finder ikke sted. Du finder detaljerne i vores Databeskyttelsesregler.

Forhandlere

Købere

Trusted Checkout er din port til den globale handel med luksusure. Takket være den sikre købsafvikling via Chrono24 stoler potentielle købere på dig, og det øger dine salgschancer. Vores team støtter dig ved kommunikationen med købere og sørger for et gnidningsfrit forløb. Registrér dig nu for Trusted Checkout!

Skab tillid og vind nye kunder

Sikker betalingsafvikling

Sikker betalingsafvikling

Du sender først uret, efter køberen har indbetalt pengene på en sikker escrow-konto. På den måde er du beskyttet mod manglende betalinger eller forsøg på svindel.

Sælg internationalt

Sælg internationalt

Med Trusted Checkout når du ud til urfans i mere end 30 lande. Den sikre betaling og støtte fra Chrono24 styrker kundernes tillid og øger købevilligheden.

Attraktiv placering

Attraktiv placering

Dine ure vises længere oppe i søgeresultaterne og når ud til flere potentielle købere. Vha. Trusted Checkout symbolet falder dine tilbud endnu mere i øjnene.

Overvind sprogbarrierer

Overvind sprogbarrierer

Vi overtager gerne kommunikationen med kunderne for dig. Vores flersprogede team står til enhver tid til rådighed for dig, og hjælper dig med at forhandle med købere fra hele verden.

Hvordan fungerer Trusted Checkout?

 • 1. Forespørgsel
  Køberen sender en forespørgsel til dig.
 • 2. Tilbud
  Opret et tilbud inkl. forsendelsesomkostninger.
 • 3. Køb
  Køberen tager imod dit tilbud.
 • 4. Betaling
  Køberen indbetaler på escrow-kontoen.
 • 5. Forsendelse
  Send artiklen.
 • 6. Færdig
  Alt OK? Pengene udbetales.