Even with the spread of COVID-19, Chrono24 is open for business! Make secure purchases with Chrono24's Buyer Protection.
Log ind

Chrono24´s køberbeskyttelse

Sørg for at sikre dig med den gratis Chrono24 køberbeskyttelse: Kontrollerede forhandlere, betaling via escrow-konto & ægthedsgaranti.

1.
Chrono24 kontrollerer forhandlere iht. strenge kvalitetskriterier

Kontrollerede forhandlere

Et urkøb er også et spørgsmål om tillid. Derfor kontrollerer vi forhandlere efter strenge kvalitetskriterier, inden de må tilbyde ure på Chrono24.

Læs mere
2.
Trusted Checkout fra Chrono24 er gratis for købere

Betaling via Trusted Checkout

Du indbetaler bekvemt dine penge på en escrow-konto, hvor de bliver opbevaret sikkert, indtil du har modtaget dit ønskeur. Først herefter udbetales dine penge til forhandleren. Trusted Checkout er gratis for dig som køber. Alle annoncer, hvor betalingen via Trusted Checkout er mulig, er markerede.

Læs mere
3.
Ethvert ur, der sælges via Chrono24, er ved forsendelse forsikret op til den fulde værdi

Forsikret forsendelse

Hvert eneste ur forsikres af forhandleren op til urets fulde værdi og sendes afsted med et tracking-ID. I din myChrono24-del kan du til enhver tid se den aktuelle status for din bestilling.

Læs mere
4.
Penge-tilbage-garanti gennem Chrono24 ved forfalskninger

Ægthedsgaranti

Hvis du er i tvivl om ægtheden af et ur, som du har bestilt hos en Chrono24-forhandler, så kontakt os venligst inden for 14 dage efter modtagelsen af leveringen via vores kontaktformular. Vi kontrollerer din sag og finder sammen med forhandleren en løsning til dig. I det usandsynlige tilfælde, at du og forhandleren ikke kan blive enige, så får du dine penge tilbage direkte fra Chrono24.

Læs mere
5.
Chrono24 tilbyder en personlig og flersproget support

Personlig og flersproget support

I det sjældne tilfælde, at der er noget, der ikke går som planlagt, så kan du stole på vores support. Vi hjælper dig med at finde en tilfredsstillende løsning for dig sammen med forhandleren.

Læs mere
6.
Chrono24 tilbyder en hurtig og ukompliceret returnering af varer

Returnering af varer

Hvis dit ur ikke leveres, eller hvis det ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan købsprisen tilbagebetales til dig fra escrow-kontoen. Ved returneringer får du hurtigt og nemt dine penge tilbage.

Læs mere

Om os

Siden grundlæggelsen af Chrono24 i år 2003 præger vi den internationale handel med luksusure og sætter nye standarder. Med 290 medarbejdere i Karlsruhe, Berlin, New York og Hongkong, arbejder vi hver dag på at gøre vores markedsplads endnu mere attraktiv, og på at tilbyde førsteklasses tjenester til både købere og sælgere af luksusure.

Mere om os
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Enestående: Tal for Chrono24

Chrono24 er verdens førende markedsplads for luksusure. Find din nye tidsmåler blandt mere end 475.000 annoncer, eller sælg til en af de mere end 500.000 daglige urfans.

 • 2020

  førende markedsplads for luksusure siden 2003

 • 0

  Sælgere fra mere end 100 lande

 • 0

  Besøgende om dagen

 • 0

  tilbud på ure

 • 0 €

  samlet værdi af urene

 • 0

  app-downloads

Sælg og køb ure i hele verden

Køb

Attraktive tilbud fra sælgere fra mere end 100 lande: På Chrono24 finder du garanteret et ur, som du bliver vild med – fra det klassiske automatiske ur og til sjældne samlerobjekter.

Sælg

Mere end 9 millioner urfans leder hver måned efter deres drømmeur på Chrono24. Find også den passende køber til din tidsmåler – uafhængigt af, om du handler erhvervsmæssigt med ure eller ønsker at sælge privat.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sende artiklen retur?

Ved køb via Trusted Checkout: Hvis du ønsker at gøre brug af din 14-dages returret, så kontakt venligst vores kundeservice over telefonen (+49 721 96693-920) eller via e-mail () inden for 14 dage efter modtagelsen af artiklen. Vi dokumenterer og bekræfter den rettidige modtagelse af din fortrydelse, og vi sørger for at tage os af alle yderligere skridt.

Hvis du har betalt købsbeløbet direkte til forhandleren eller den private sælger, så kontakt venligst denne med henblik på en annullering af købet. Bemærk venligst, at der ved køb fra en privat sælger ikke er nogen lovmæssig returret.

Kan jeg afvikle købet via en escrow-service?
Mange sælgere tilbyder afviklingen via Chrono24. Her indbetaler du dine penge på en escrow-konto, hvor de opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et uproblematisk køb. Her finder du flere informationer om afviklingen via Chrono24:
Hvis sælgeren ikke tilbyder afviklingen via Chrono24, så vær venligst opmærksom på følgende bemærkninger:
De følgende escrow-servicer er blot til orientering, men udgør ingen udtrykkelig anbefaling fra vores side: www.escrow.com og www.eco-treuhand.de. I dit land er der muligvis flere seriøse escrow-servicer, der står til rådighed. Sørg for præcis information inden du vælger en escrow-service.

For at bruge en escrow-service, skal både køberen og sælgeren være enige om det. Hvis du indsætter en escrow-service, så indhent alle informationer direkte ved escrow-servicen. Stol ikke på sælgerens videresendte e-mails.
Har jeg særlige garantikrav ved køb med Trusted Checkout?
Ved Trusted Checkout gælder de lovmæssigt fastlagte garantibestemmelser. En udvidelse af garantikravene finder ikke sted.
Hvilke betalingsformer står til rådighed?
Mange sælgere tilbyder afviklingen via Chrono24. Her indbetaler du dine penge med kreditkort eller overførsel til en escrow-konto, hvor de opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et uproblematisk køb.

Her finder du flere informationer om afviklingen via Chrono24:
Enhver sælger bestemmer selv, hvilke betalingsformer denne tilbyder. Tag venligst direkte kontakt til sælgeren for at aftale detaljer for betalingen. Nogle gange nævner sælgeren de mulige betalingsformer i beskrivelsesteksten.

Flere spørgsmål og svar