Sikkert.
Pålideligt.
Gratis.
#chrono24buyerprotection
Opdag den sikreste vej til dit drømmeur

Chrono24´s køberbeskyttelse: Vores sikkerhedsydelser

Betaling via escrow-service

Takket være Chrono24´s escrow-service er din betaling helt sikker. Efter du har modtaget dit ur, opbevarer vi købsprisen i 14 dage på vores escrow-konto. Således opbevares dine penge sikkert, indtil du er blevet overbevist om kvaliteten af dit ur. Først herefter udbetales pengene til forhandleren.

Ægthedsgaranti

Det lover vi dig: På Chrono24 er alle nye og brugte ure ægte. For vores forhandlere er forpligtede til, at tjekke dem og kun annoncere med originale ure. Og skulle der opstå problemer, så kontakt blot vores kundeservice senest 14 dage efter du har modtaget uret og få dine penge tilbage.

Mere information

Global penge-tilbage-garanti

Dit ur har mangler eller lever ikke op til dine forventninger? Det er ikke noget problem: Gør blot brug af din globale 14-dages fortrydelsesret, så får du hurtigt og nemt hele købsprisen tilbage takket være vores globale penge-tilbage-garanti.

Så nemt fungerer returneringen af varer

 1. 1. Giv vores kundeservice besked

  Kontakt vores kundeservice senest 14 dage efter modtagelsen af uret ved at ringe på +1 646-887-3560 eller skrive en mail. Det bekræfter den rettidige modtagelse af din fortrydelse, og vi sørger for at tage os af alle yderligere skridt.

 2. 2. Send uret tilbage til forhandleren

  Send uret forsikret tilbage til forhandleren i den originale emballage. Som regel skal du selv betale udgifterne til returforsendelsen.

 3. 3. Vi betaler hele købsprisen tilbage til dig

  Den købspris, der opbevares på vores escrow-konto samt de allerede betalte forsendelsesomkostninger, tilbagebetaler vi naturligvis nemt og hurtigt til dig.

Strenge retningslinjer for forhandlere

På vores markedsplads er der strenge regler, der sørger for din sikkerhed: Inden erhvervsmæssige forhandlere må sælge på vores platform, skal de bl.a. sende os legitimation, udskrift fra handelsregistret, firmaadresse og skattenummer, og vi forpligter alle forhandlere til at overholde vores strenge retningslinjer. Desuden sørger autentiske kundeanmeldelser for gennemsigtighed i forhold til forhandlernes ydelser – så du kan være sikker på, hvem du køber fra.

Forsikret forsendelse

Forhandleren sender hvert eneste solgte ur forsikret op til urets fulde værdi. Der er derfor ingen risiko for dig – heller ikke ved køb fra udlandet.

Quality & Security Team

Vores Quality & Security Team, der består af 40 medarbejdere, arbejder hver dag på at opspore mistænkelige annoncer og løse mulige problemer, inden de opstår. På den måde kan du koncentrere dig fuldt ud om urkøbet.

Det siger tusindvis af begejstrede kunder om os

TrustScore: „Fremragende“ med 4,8 ud af 5 stjerner

157.971 bedømmelser i hele verden

Powered by TrustPilot

Du har brug for hjælp?

Vores flersprogede kundeservice hjælper dig til enhver tid personligt med din henvendelse. Hvad det end er, som ligger dig på sinde: Du kan altid regne med os!

Imponerende tal, data og facts

 • 20

  år som førende markedsplads for luksusure

 • 44000

  pålidelige sælgere fra mere end 120 lande

 • 200000

  købere bruger hvert år køberbeskyttelsen

 • 9000000

  besøgende på hjemmesiden hver måned

 • 590000

  annoncer sørger for et kæmpe udvalg

 • 6550000

  tilfredse app-brugere

Har du spørgsmål?

Flere spørgsmål og svar