Log ind

For et uproblematisk urkøb

Fra bestillingen og til leveringen og også efterfølgende.

Trusted Checkout fra Chrono24

Trusted Checkout er den sikreste vej til dit ønskeur. Du bestiller bekvemt hos den forhandler, som du vælger, og du betaler sikkert via en escrow-konto. Forhandleren får først pengene, efter at du har modtaget uret. Og det bedste er: Trusted Checkout-servicen er fuldstændig gratis for dig som køber.

 • Overvind landegrænser

  Overvind landegrænser

  På Chrono24 tilbyder forhandlere fra mere end 90 lande at sælge ure. Med Trusted Checkout betaler du også internationalt på et øjeblik. Vores flersprogede team står til enhver tid til rådighed for dig i den forbindelse.

 • Forsikret og sporbar forsendelse

  Forsikret og sporbar forsendelse

  Hvert eneste ur forsikres af forhandleren op til urets fulde værdi, og det udstyres med et tracking-ID og sendes afsted. I din myChrono24-del har du til enhver tid overblik over den aktuelle status for din bestilling.

 • Sikker betaling

  Sikker betaling

  Du indbetaler bekvemt dine penge på en escrow-konto, hvor de bliver opbevaret sikkert, indtil du holder dit ønskeur i hænderne. Først herefter udbetales dine penge til forhandleren.

 • Hjælper ved reklamation

  Hjælper ved reklamation

  Hvis dit ur ikke leveres, eller hvis det ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan købsprisen tilbagebetales til dig fra escrow-kontoen. Ved returneringer får du hurtigt og nemt dine penge tilbage.

 • Chrono24´s køberbeskyttelse

  • Mere end 3.000 kontrollerede forhandlere

   Urkøb er også et spørgsmål om tillid. Derfor kontrollerer vi forhandlere efter strenge kvalitetskriterier, inden de må tilbyde ure på Chrono24.

  • Skræddersyet support

   Med Chrono24´s køberbeskyttelse er du også i centrum efter din bestilling via Chrono24: I det sjældne tilfælde, at der er noget, der ikke går som planlagt, så kan du stole på vores support. Vi hjælper dig med at finde en tilfredsstillende løsning sammen med forhandleren. Kontakt os til det formål ganske enkelt via vores kontaktformular senest 14 dage efter modtagelsen af leveringen.

Du finder flere detaljer om køberbeskyttelse her.
Chrono24´s ægthedsgaranti

For forhandlere på Chrono24 gælder den uindskrænkede regel, at de ikke må tilbyde kopier og forfalskninger. Hver eneste forhandler er forpligtet til omhyggeligt at kontrollere urets ægthed inden salget, samt til at angive afvigelser ift. den oprindelige leveringstilstand i beskrivelsen.

Du er i tvivl? Vi hjælper dig!

Hvis du er i tvivl om ægtheden af et ur, som du har bestilt hos en Chrono24-forhandler, så kontakt os venligst inden for 14 dage efter modtagelsen af leveringen via vores kontaktformular. Vi kontrollerer din sag og finder sammen med forhandleren en løsning til dig. I det usandsynlige tilfælde, at du og forhandleren ikke kan blive enige, så får du dine penge tilbage direkte fra Chrono24.

Du finder flere detaljer i vores Ægtheds-garantibetingelser.

Om os

Siden grundlæggelsen af Chrono24 i år 2003 præger vi den internationale handel med luksusure og sætter nye standarder. Med mere end 200 medarbejdere i Karlsruhe, Berlin, New York og Hongkong, arbejder vi hver dag på at gøre vores markedsplads endnu mere attraktiv, og på både at tilbyde førsteklasses tjenester til købere og sælgere af luksusure.

Enestående: Tal for Chrono24

Chrono24 er verdens førende markedsplads for luksusure. Find din nye tidsmåler blandt mere end 400.000 annoncer, eller sælg til en af de mere end 220.000 daglige urfans.

 • 2019

  førende markedsplads for luksusure siden 2003

 • 0

  sælgere fra mere end 90 lande

 • 0

  Besøgende om dagen

 • 0

  tilbud på ure

 • 0 €

  samlet værdi af urene

 • 0

  app-downloads

Sælg og køb ure i hele verden

Køb

Attraktive tilbud fra sælgere fra mere end 90 lande: På Chrono24 finder du garanteret et ur, som du bliver vild med – fra det klassiske automatiske ur og til sjældne samlerobjekter.

Sælg

Mere end 7 millioner urfans søger hver måned efter deres drømmeur på Chrono24. Find også den passende køber til din tidsmåler – uafhængigt af, om du handler erhvervsmæssigt med ure eller ønsker at sælge privat.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

+49 721 96693-0 Kontakt