Log ind

Chrono24´s køberbeskyttelse

Sørg for at sikre dig med den gratis Chrono24 køberbeskyttelse: Kontrollerede forhandlere, betaling via escrow-konto & ægthedsgaranti.

1.
Buyer Protection 1

Kontrollerede forhandlere

Et urkøb er også et spørgsmål om tillid. Derfor kontrollerer vi forhandlere efter strenge kvalitetskriterier, inden de må tilbyde ure på Chrono24.

Læs mere
2.
Buyer Protection 2

Betaling via Trusted Checkout

Du indbetaler bekvemt dine penge på en escrow-konto, hvor de bliver opbevaret sikkert, indtil du har modtaget dit ønskeur. Først herefter udbetales dine penge til forhandleren. Trusted Checkout er gratis for dig som køber. Alle annoncer, hvor betalingen via Trusted Checkout er mulig, er markerede.

Læs mere
3.
Buyer Protection 3

Forsikret forsendelse

Hvert eneste ur forsikres af forhandleren op til urets fulde værdi og sendes afsted med et tracking-ID. I din myChrono24-del kan du til enhver tid se den aktuelle status for din bestilling.

Læs mere
4.
Buyer Protection 4

Ægthedsgaranti

Hvis du er i tvivl om ægtheden af et ur, som du har bestilt hos en Chrono24-forhandler, så kontakt os venligst inden for 14 dage efter modtagelsen af leveringen via vores kontaktformular. Vi kontrollerer din sag og finder sammen med forhandleren en løsning til dig. I det usandsynlige tilfælde, at du og forhandleren ikke kan blive enige, så får du dine penge tilbage direkte fra Chrono24.

Læs mere
5.
Buyer Protection 5

Personlig og flersproget support

I det sjældne tilfælde, at der er noget, der ikke går som planlagt, så kan du stole på vores support. Vi hjælper dig med at finde en tilfredsstillende løsning for dig sammen med forhandleren.

Læs mere
6.
Buyer Protection 6

Returnering af varer

Hvis dit ur ikke leveres, eller hvis det ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan købsprisen tilbagebetales til dig fra escrow-kontoen. Ved returneringer får du hurtigt og nemt dine penge tilbage.

Læs mere

Om os

Siden grundlæggelsen af Chrono24 i år 2003 præger vi den internationale handel med luksusure og sætter nye standarder. Med mere end 200 medarbejdere i Karlsruhe, Berlin, New York og Hongkong, arbejder vi hver dag på at gøre vores markedsplads endnu mere attraktiv, og på både at tilbyde førsteklasses tjenester til købere og sælgere af luksusure.

Mere om os
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Enestående: Tal for Chrono24

Chrono24 er verdens førende markedsplads for luksusure. Find din nye tidsmåler blandt mere end 400.000 annoncer, eller sælg til en af de mere end 220.000 daglige urfans.

 • 2020

  førende markedsplads for luksusure siden 2003

 • 0

  sælgere fra mere end 90 lande

 • 0

  Besøgende om dagen

 • 0

  tilbud på ure

 • 0 €

  samlet værdi af urene

 • 0

  app-downloads

Sælg og køb ure i hele verden

Køb

Attraktive tilbud fra sælgere fra mere end 90 lande: På Chrono24 finder du garanteret et ur, som du bliver vild med – fra det klassiske automatiske ur og til sjældne samlerobjekter.

Sælg

Mere end 7 millioner urfans søger hver måned efter deres drømmeur på Chrono24. Find også den passende køber til din tidsmåler – uafhængigt af, om du handler erhvervsmæssigt med ure eller ønsker at sælge privat.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

+49 721 96693-0 Kontakt