Siden 2003 førende ift. det sikre køb & salg af luksusure
Sikkert.
Pålideligt.
Gratis.
#chrono24buyerprotection
Opdag den sikreste vej til dit drømmeur

Chrono24´s køberbeskyttelse: Vores sikkerhedsydelser

Betaling via escrow-service

Takket være Chrono24´s escrow-service er din betaling helt sikker: Vi opbevarer købsprisen på vores escrow-konto i op til 14 dage. Således opbevares dine penge sikkert, indtil du holder dit ur i dine hænder.

Ægthedsgaranti

Vi forpligter vores forhandlere til udelukkende at sælge ægte ure. Du er alligevel i tvivl? Så kontakt vores kundeservice senest 14 dage efter modtagelsen af uret. Hvis der virkelig er tale om en forfalskning, får du dine penge tilbage.

Mere information

Global penge-tilbage-garanti

Dit ur har mangler eller lever ikke op til dine forventninger? Det er ikke noget problem: Gør blot brug af din globale 14-dages fortrydelsesret, så får du hurtigt og nemt hele købsprisen tilbage takket være vores globale penge-tilbage-garanti.

Så nemt fungerer returneringen af varer

 1. 1. Giv vores kundeservice besked

  Kontakt vores kundeservice senest 14 dage efter modtagelsen af uret ved at ringe på +1 646-887-3560 eller skrive en mail. Det bekræfter den rettidige modtagelse af din fortrydelse, og vi sørger for at tage os af alle yderligere skridt.

 2. 2. Send uret tilbage til forhandleren

  Send uret forsikret tilbage til forhandleren i den originale emballage. Som regel skal du selv betale udgifterne til returforsendelsen.

 3. 3. Vi betaler hele købsprisen tilbage til dig

  Den købspris, der opbevares på vores escrow-konto samt de allerede betalte forsendelsesomkostninger, tilbagebetaler vi naturligvis nemt og hurtigt til dig.

Strenge retningslinjer for forhandlere

På vores markedsplads er der strenge regler, der sørger for din sikkerhed: Inden erhvervsmæssige forhandlere må sælge på vores platform, skal de bl.a. sende os legitimation, udskrift fra handelsregistret, firmaadresse og skattenummer, og vi forpligter alle forhandlere til at overholde vores strenge retningslinjer. Desuden sørger autentiske kundeanmeldelser for gennemsigtighed i forhold til forhandlernes ydelser – så du kan være sikker på, hvem du køber fra.

Forsikret forsendelse

Forhandleren sender hvert eneste solgte ur forsikret op til urets fulde værdi. Der er derfor ingen risiko for dig – heller ikke ved køb fra udlandet.

Quality & Security Team

Vores Quality & Security Team, der består af 40 medarbejdere, arbejder hver dag på at opspore mistænkelige annoncer og løse mulige problemer, inden de opstår. På den måde kan du koncentrere dig fuldt ud om urkøbet.

Det siger tusindvis af begejstrede kunder om os

TrustScore: „Fremragende“ med 4,8 ud af 5 stjerner

76.020 bedømmelser i hele verden

Powered by TrustPilot

Du har brug for hjælp?

Vores flersprogede kundeservice hjælper dig til enhver tid personligt med din henvendelse. Hvad det end er, som ligger dig på sinde: Du kan altid regne med os!

Imponerende tal, data og facts

 • 18

  år som førende markedsplads for luksusure

 • 27000

  pålidelige sælgere fra mere end 120 lande

 • 200000

  købere bruger hvert år køberbeskyttelsen

 • 9000000

  besøgende på hjemmesiden hver måned

 • 506000

  annoncer sørger for et kæmpe udvalg

 • 6550000

  tilfredse app-brugere

Har du spørgsmål?

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sende en vare retur?
Hvis du benytter dig af betaling via vores escrow-service og ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, så kontakt vores kundeservice senest 14 dage efter modtagelsen af uret ved at ringe på +49 721 96693-920 eller skrive en e-mail til vores kundeservice til . Vi dokumenterer og bekræfter den rettidige modtagelse af din fortrydelse, tager os af alle yderligere skridt og sender dig løbende information.

Hvis du har betalt købsprisen direkte til forhandleren eller den private sælger, så kontakt denne med henblik på returnering af varen.

Bemærk venligst, at der ved køb fra en privat sælger ikke er nogen lovmæssig fortrydelses- eller returret.
Kan jeg afvikle købet via en escrow-service?
Ved de fleste annoncer er der mulighed for en betaling via escrow-kontoen på Chrono24. Her indbetaler du dine penge på escrow-kontoen, hvor de opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et uproblematisk køb. Her finder du flere oplysninger om betalingen via Chrono24´s escrow-konto:
Hvis betalingen via Chrono24´s escrow-konto ikke er mulig, så bemærk venligst følgende:

I dit land er der muligvis andre seriøse escrow-servicer, der står til rådighed i forhold til købsafviklingen. Sørg for præcis information inden du vælger en escrow-service.

For at bruge en escrow-service, skal både køberen og sælgeren være enige om det. Hvis du indsætter en escrow-service, så indhent alle informationer direkte hos escrow-servicen. Stol ikke på sælgerens videresendte e-mails.
Hvordan genkender jeg en forfalskning?
På Chrono24 gælder den uindskrænkede regel, at forhandlere ikke må tilbyde forfalskede ure. Vi kontrollerer de kommercielle forhandlere, og i de fleste tilfælde har de i mange år tilbudt deres luksusure på Chrono24. Trusted Seller stemplet er en ekstra indikation på en forhandlers seriøsitet. Hvis det dokumenteres, at en forhandler tilbyder en replika, starter vi med at spærre forhandleren.

For at være sikker, bør du allerede inden købet af dit drømmeur informere dig om urets reelle markedsværdi. Ure af mærkerne Rolex, Breitling og andre luksusmærker tilbydes normalt ikke for nogle få hundrede euro. Generelt gælder følgende: Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, eller hvis du bliver i tvivl om urets autenticitet, så bør du hellere lade være med at købe. Meld i stedet din mistanke til os via linket »Meld en mistænkelig annonce« direkte i annoncen.

Bemærk venligst, at autentiske mærkeure nogle gange under en reparation får indbygget reservedele, der ikke svarer 1:1 til de originale dele, som oprindeligt var en del af denne model. Specielt ved vintageure er der nogle gange mangel på reservedele. I så fald er forhandleren forpligtet til at gøre opmærksom på udskiftningen af delene.
Hvilke betalingsformer står til rådighed?
Ved de fleste annoncer er der mulighed for en betaling via escrow-kontoen på Chrono24. Her indbetaler du dine penge med kreditkort eller overførsel til escrow-kontoen, hvor de opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et uproblematisk køb.

Her finder du flere oplysninger om betalingen via Chrono24:
Kontakt venligst sælgeren direkte for at aftale detaljer for betalingen, hvis du ikke afvikler dit køb via escrow-kontoen på Chrono24.

Flere spørgsmål og svar