Stol på Chrono24´s køberbeskyttelse, når du køber ure

Chrono24´s køberbeskyttelse

Sørg for at sikre dig med den gratis Chrono24 køberbeskyttelse: Kontrollerede forhandlere, betaling via escrow-konto & ægthedsgaranti.

1.
Chrono24 kontrollerer forhandlere iht. strenge kvalitetskriterier

Strengt kontrollerede forhandlere

Ved købet af et luksusur spiller sikkerhed og tillid en særlig vigtig rolle. Inden en forhandler må tilbyde sine ure på Chrono24, kontrollerer vi derfor forhandleren iht. strenge kvalitetskriterier. Det inkluderer for eksempel den omfattende kontrol af identiteten og seriøsiteten som en del af registreringen.

Læs mere
2.
Trusted Checkout fra Chrono24 er gratis for købere

Betaling via Trusted Checkout

Du indbetaler bekvemt dine penge på en escrow-konto, hvor de bliver opbevaret sikkert, indtil du har modtaget dit ønskeur. Først herefter udbetales dine penge til forhandleren. Trusted Checkout er gratis for dig som køber. Alle annoncer, hvor betalingen via Trusted Checkout er mulig, er markerede.

Læs mere
3.
Ethvert ur, der sælges via Chrono24, er ved forsendelse forsikret op til den fulde værdi

Forsikret forsendelse

Hvert eneste ur forsikres af forhandleren op til urets fulde værdi og sendes afsted med et tracking-ID. I din myChrono24-konto kan du til enhver tid følge den aktuelle status for din bestilling - indtil du til sidst holder dit nye ur i dine hænder.

Læs mere
4.
Penge-tilbage-garanti gennem Chrono24 ved forfalskninger

Ægthedsgaranti

Hvis du er i tvivl om ægtheden af et ur, som du har bestilt hos en Chrono24-forhandler, så kontakt os venligst via vores kontaktformular senest 14 dage efter du har modtaget uret. Vi kontrollerer din sag omhyggeligt og finder sammen med forhandleren en optimal løsning for dig. I det usandsynlige tilfælde, at du og forhandleren ikke kan blive enige, så får du dine penge tilbage direkte fra Chrono24.

Læs mere
5.
Chrono24 tilbyder en personlig og flersproget support

Personlig og flersproget support

Under hele købsprocessen kan du fuldstændigt stole på vores 22-sprogede kundeservice. Uafhængigt af, om du har opfølgende spørgsmål om uret eller om selve købet - vores Chrono24 kundeservice hjælper dig til enhver tid personligt og støtter dig på den bedst mulige måde.

Læs mere
6.
Chrono24 tilbyder en hurtig og ukompliceret returnering af varer

Bekvem returnering af varer

Hvis det ur, som du har bestilt, ikke leveres, eller hvis det ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan købsprisen tilbagebetales til dig fra escrow-kontoen.

Og hvis der alligevel skulle ske noget? Du kan altid regne med os! Hvis du for eksempel ikke er tilfreds med din levering, kan købsprisen tilbagebetales til dig via vores gratis escrow-service. Ved returneringer får du således hurtigt og nemt dine penge tilbage - helt uden nogen risiko.

Læs mere

Om os

Siden grundlæggelsen af Chrono24 i år 2003 præger vi den internationale handel med luksusure og sætter nye standarder. Med 290 medarbejdere i Karlsruhe, Berlin, New York og Hongkong, arbejder vi hver dag på at gøre vores markedsplads endnu mere attraktiv, og på at tilbyde førsteklasses tjenester til både købere og sælgere af luksusure.

Mere om os
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Enestående: Tal for Chrono24

Chrono24 er verdens førende markedsplads for luksusure. Find din nye tidsmåler blandt mere end 475.000 annoncer, eller sælg til en af de mere end 500.000 daglige urfans.

 • 2021

  førende markedsplads for luksusure siden 2003

 • 0

  Sælgere fra mere end 100 lande

 • 0

  Besøgende om dagen

 • 0

  tilbud på ure

 • 0 €

  samlet værdi af urene

 • 0

  app-downloads

Sælg og køb ure i hele verden

Køb

Attraktive tilbud fra sælgere fra mere end 100 lande: På Chrono24 finder du garanteret et ur, som du bliver vild med – fra det klassiske automatiske ur og til sjældne samlerobjekter.

Sælg

Mere end 9 millioner urfans leder hver måned efter deres drømmeur på Chrono24. Find også den passende køber til din tidsmåler – uafhængigt af, om du handler erhvervsmæssigt med ure eller ønsker at sælge privat.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sende en vare retur?
Ved et køb via Trusted Checkout: Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, så kontakt venligst omgående vores kundeservice over telefonen (+49 721 96693-920) eller via e-mail (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekræfter den rettidige modtagelse af din fortrydelse, og vi sørger for at tage os af alle yderligere skridt.

Hvis du har betalt købsbeløbet direkte til forhandleren eller den private sælger, så kontakt venligst denne direkte med henblik på en annullering af købet.

Bemærk venligst, at der ved køb fra en privat sælger ikke er nogen lovmæssig fortrydelses- eller returret.
Kan jeg afvikle købet via en escrow-service?
Ved de fleste annoncer er der mulighed for en betaling via escrow-kontoen på Chrono24. Her indbetaler du dine penge på escrow-kontoen, hvor de opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et uproblematisk køb. Her finder du flere oplysninger om betalingen via Chrono24´s escrow-konto:
Hvis betalingen via Chrono24´s escrow-konto ikke er mulig, så bemærk venligst følgende:

I dit land er der muligvis andre seriøse escrow-servicer, der står til rådighed i forhold til købsafviklingen. Sørg for præcis information inden du vælger en escrow-service.

For at bruge en escrow-service, skal både køberen og sælgeren være enige om det. Hvis du indsætter en escrow-service, så indhent alle informationer direkte hos escrow-servicen. Stol ikke på sælgerens videresendte e-mails.
Hvordan genkender jeg en forfalskning?
På Chrono24 gælder den uindskrænkede regel, at forhandlere ikke må tilbyde forfalskede ure. Vi kontrollerer de kommercielle forhandlere, og i de fleste tilfælde har de i mange år tilbudt deres luksusure på Chrono24. Trusted Seller stemplet er en ekstra indikation på en forhandlers seriøsitet. Hvis det dokumenteres, at en forhandler tilbyder en replika, starter vi med at spærre forhandleren.

For at være sikker, bør du allerede inden købet af dit drømmeur informere dig om urets reelle markedsværdi. Ure af mærkerne Rolex, Breitling og andre luksusmærker tilbydes normalt ikke for nogle få hundrede euro. Generelt gælder følgende: Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, eller hvis du bliver i tvivl om urets autenticitet, så bør du hellere lade være med at købe. Meld i stedet din mistanke til os via linket »Meld en mistænkelig annonce« direkte i annoncen.

Bemærk venligst, at autentiske mærkeure nogle gange under en reparation får indbygget reservedele, der ikke svarer 1:1 til de originale dele, som oprindeligt var en del af denne model. Specielt ved vintageure er der nogle gange mangel på reservedele. I så fald er forhandleren forpligtet til at gøre opmærksom på udskiftningen af delene.
Har jeg særlige garantikrav ved et køb via Trusted Checkout?
Ved et køb via Trusted Checkout gælder de lovmæssigt fastlagte garantibestemmelser. En udvidelse af garantikravene finder ikke sted.
Hvilke betalingsformer står til rådighed?
Ved de fleste annoncer er der mulighed for en betaling via escrow-kontoen på Chrono24. Her indbetaler du dine penge med kreditkort eller overførsel til escrow-kontoen, hvor de opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Chrono24´s team hjælper dig til enhver tid og sørger for et uproblematisk køb.

Her finder du flere oplysninger om betalingen via Chrono24:
Kontakt venligst sælgeren direkte for at aftale detaljer for betalingen, hvis du ikke afvikler dit køb via escrow-kontoen på Chrono24.

Flere spørgsmål og svar