Hvorfor Chrono24? Log ind
Limiterede udgaver

Omega Speedmaster Professional

Auktionen er allerede afsluttet.

Ends: Auktion afsluttet

Period: mellem d. 04/12/2018 17.00 og d. 11/12/2018 17.00

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

1969 rejste Omega Speedmaster til månen. Urets historie startede dog allerede 12 år tidligere. Kronografen, der var udviklet til racerkørere, fandt hurtigt plads på astronauternes håndled og landede herefter direkte i urmagerbranchens historiebøger. Herefter var Speedmasters succes ikke til at stoppe. Siden 1960´erne blev Omega Speedmaster et større og større hit blandt privatpersoner og kendte mennesker. Uret optrådte i en lang række film og fik en kæmpe fanskare. Mere end et halvt århundrede senere er det stadig et af verdens mest kendte ure. Det tidløse design, den fremragende brugervenlighed og det gode omdømme gør det til et legendarisk ur og til enhver samlers „must have“. Chrono24´s nyeste auktion tilbyder dig et interessant spektrum af dette ikons modeller - her er noget for enhver smag. Hvis du leder efter denne helt specielle særudgave eller ønsker dig en Vintage Speedy i din samling, så finder du garanteret det rigtige ur. Kig efterfølgende på nogle af disse enestående udgaver. Chrono24-auktionen varer fra tirsdag d. 4.12.2018 og til tirsdagen efter, d. 11.12.2018, og den er en hyldest til #speedytuesday.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Har du spørgsmål? Kontakt os! Vores team er glade for at hjælpe dig:

+49 721 96693-940 Kontakt

Hvad er minimumsprisen?
Minimumsprisen fastlægges af sælgeren af uret inden auktionen. Det højeste bud skal mindst opnå eller overgå denne pris, for at den højestbydende succesfuldt kan købe uret på auktionen. Hvis minimumsprisen ikke bliver opnået, er der ingen byder som får lov til at købe uret og uret bliver hos sælgeren.
Hvorfor forlænges den resterende tid kort før auktionen slutter?
Hvis der kommer et bud kort før en auktion udløber, forlænges den resterende tid med 30 sekunder. Det gentager sig indtil der ikke afgives flere bud og auktionen udløber.
Hvordan kan jeg deltage i en auktion?
For at kunne deltage i en auktion på Chrono24, har du brug for en brugerkonto og en fuldt udfyldt profil. Tilmeld dig gratis her.
Jeg har købt et ur på en auktion. Hvordan fortsætter det?
Tillykke med dit nye ur! Efter auktionen indbetaler du den samlede pris på en escrow-konto og sælgeren sender uret til dig. Efter auktionen modtager du nærmere oplysninger om betalingen via e-mail.
Er det gratis at deltage i en auktion?
Ja, hvis du byder på et ur, skal du til at starte med ikke betale nogen udgifter og ekstra gebyrer. Vær dog opmærksom på, at bud er bindende: Hvis dit bud er det højeste efter auktionen er afsluttet, har du succesfuldt købt uret på auktionen og så er du forpligtet til at betale det samlede beløb (højeste bud + forsendelsesomkostninger).
Er auktioner på Chrono24 sikre?

Betalingen for en vare, der er købt på en auktion, sker via den etablerede Chrono24 Trusted Checkout. Her indbetaler du det samlede beløb på en sikker escrow-konto og sælgeren sender herefter uret til dig. Det er først, når det er sikkert ankommet hos dig, at pengene udbetales til sælgeren.

You can find more information about Trusted Checkout here.

Hvorfor tilbydes urene i forskellige valutaer?
Du kan kun afgive et bud i sælgerens nationale valuta. Til orientering ser du også dit bud omregnet til din egen valuta.
Hvad er den skønnede pris?
Den skønnede pris bygger på vores vurdering af urets værdi og angives som prisinterval.
Hvordan kan jeg kontakte sælgeren af et ur?
Klik på auktionens side på knappen „Kontakt sælgeren“ for at sende en meddelelse til sælgeren.
Hvordan afgiver jeg et bud?
For at kunne afgive et bud, skal din profil på Chrono24 være fuldt udfyldt. Du skal også være logget på. På auktionssiden finder du en dropdown-menu ved siden af uret, hvor du kan vælge et bud. Du er her ikke nødt til at vælge det laveste bud, men kan også springe beløb over.
Hvem er min kontraktpartner?
Din kontraktpartner er altid den pågældende sælger af uret.

Her finder du flere oplysninger om afviklingen via Chrono24:

Tilbuddet stammer fra udlandet. Hvad skal jeg være opmærksom på og hvilke gebyrer opstår der?
Prisen vises på den måde, som sælgeren har indtastet den. Der kan derfor opstå ekstra udgifter som toldgebyrer, skatter, forsendelses- og forsikringsomkostninger.

Tag venligst kontakt til sælgeren af uret for den præcise pris og de inkluderede udgifter. Denne kan ligeledes fortælle dig, om formaliteterne ved tolden bliver ordnet af speditøren. Tag venligst kontakt til dine lokale toldmyndigheder for de regler, der er gyldige i dit land.

Inden for EU er købet af ure toldfrit. Ved import fra et tredjeland og til EU, for eksempel fra USA, lægges der et lavt toldgebyr og importmoms oveni prisen. Tag venligst kontakt til dine toldmyndigheder for præcise informationer.
På hvilken måde tjekker Chrono24 de opførte forhandlere?
Alle forhandlere på Chrono24 bliver omfattende tjekket i forbindelse med registreringen ift. identitet og seriøsitet. Det omfatter bl.a. informationer som tilladelsen til at drive erhverv samt referencer fra andre forhandlere. Kundefeedback indgår ligeledes løbende i bedømmelsen.
Har du spørgsmål?
Vi er glade for at hjælpe dig videre.