Ure til mænd

Disse ure indfanger livsstilen i Monaco: elegance, højeste kvalitet og usædvanlig skønhed. Hvert ur er et førsteklasses eksempel på eksklusivt urmageri. Geneve-seglet og detaljer som tourbillonen eller flyback-kronografen er imponerende beviser på det.

Ure til kvinder

Urkollektionen til kvinder fra Ateliers deMonaco består af armbåndsure, der samtidig er smykker. Den runde urkasse fra den klassiske, elegante Ronde de Monte-Carlo Femme giver uret et harmonisk design. Brugen af værdifulde materialer såsom rosaguld, cirka 600 diamanter, der omslutter urkassen, og perlemors-urskiver omdanner dette ur til et sandt kunstværk. I nogle tilfælde kan det tage mere end 100 timer at færdiggøre et ur i hånden.

Et ungt vidunderbarn inden for den schweiziske urverden

Ateliers deMonaco blev grundlagt i 2008 af Pim Koeslag, Peter Stas og Robert van Pappelendam. De unge urmagere og deres ure udtrykker den stemning og stil, som hersker i det uafhængige fyrstedømme på den franske riviera. Hver model er omhyggeligt poleret, børstet og indgraveret i hånden. Det færdige ur er mere end blot et ur – det er et mesterværk. Ateliers deMonaco er det femte mærke, som bærer det krævende Geneve-segl – en kvalitetsstandard, der stammer fra haute horlogerie-traditionen og som tildeles til eksklusive urmærker, der holder til i Geneve. Patenterede teknologier, såsom den usædvanligt præcise "eXtreme Precision 1 minute" tourbillon, er enestående og matches ikke af konkurrenterne.

Filosofi

Som firmaets motto "Noblesse Oblige" antyder har urene fra Ateliers deMonaco usædvanlig høj kvalitet, en enestående præcision og de er lavet af de fineste materialer. Urmagervirksomheden blander traditionelt håndværk med innovativ teknologi, ved at koble klassiske, elegante designs med de mest moderne in-house urværker.

Håndværk og innovation

Traditionelt håndværk spiller en stor rolle hos Ateliers deMonaco. Firmaets fremstilling omfatter alle trin, fra de første skitser og til de færdige ure. Uafhængigt udviklede urværker, omhyggeligt håndlavede dele, kunstfærdige indgraveringer og skeletterede urskiver hører alt sammen til deres repertoire. Den ekstremt præcise, patenterede tourbillon-kaliber bygger bro mellem traditionelt håndværk og fremtidens teknologi. Færdiggørelsen i hånden er »en ekstra åndelig ingrediens«, som tilfører hvert ur et unikt præg og håndskriften fra Ateliers deMonaco.

Afspil film

Grundlæggerne

Pim Koeslag

Pim Koeslag er en dygtig urmager, som virkelig har forstand på mekaniske ure og de dermed forbundede udfordringer. Han startede sin karriere hos Frédérique Constant og er nu CEO hos Ateliers deMonaco.

Peter Stas er grundlæggernes strateg. Iværksætteren og forretningsmanden er den administrerende direktør hos Frédérique Constant, og han kan se tilbage på mange års erfaring med ledelse.

Robert van Pappelendam er marketingeksperten. Som uddannet jurist har han mange års erfaring med at arbejde sammen med store internationale virksomheder.

BrandBoutique

Eksklusive ure direkte fra producenten

Har du spørgsmål?
Vi er glade for at hjælpe dig videre.

+49 721 96693-980

Kontakt