Even with the spread of COVID-19, Chrono24 is open for business! Make secure purchases with Chrono24's Buyer Protection.
Log ind
Regulateur

Regulateur imponerer med raffinerede mønstre på deres urskiver. Også andre dele af urene er forædlet med håndarbejde. Guillocheringen giver urene deres enestående karakter. Ved en guilloche forstår man et fint ornament af linjer, der er slynget ind i hinanden.

Classic

Classic-kollektionen afspejler Jochen Benzingers særlige håndværkskunst. Den viser derudover tiden på en usædvanlig måde, fx med en timevisning med bevægelige tal. Guldrotoren for den klassiske kronograf Zeitmaschine graverer Benzinger efter kundeønske.

Unikater til individualister

Hos Benzinger opstår der enestående ure. De fremhæver enhver bærers individualitet og stil. Kundeønsker påvirker udformningen, på den måde er hvert ur et unikat. Værkstedet anvender håndværkskunst, der stort set er glemt. De hører blandt de få, der stadig behersker historiske teknikker som guillochering perfekt. Denne type ure kan næppe findes andre steder.

Dekorationer efter gammel tradition

Ved guillochering anvendes en speciel maskine, der er mere end 80 år gammel og 500 kg tung. På urmesser er denne gigant en attraktion. Guillochering nåede sit højdepunkt i det 18. og 19. århundrede. Den blev brugt til smykker, skriveredskaber og mange genstande af metal. I dag får denne håndværkskunst, der forskønner mekaniske ure, stadig mere og mere betydning.

Specialist i gravering og skelettering

Gravering og skellettering er yderligere kendetegn ved Benzingers ure. Dekorationen af en overflade vha. en gravering hører til de ældste håndværkskunster. Omkring år 1500 gjorde Albrecht Dürer graveringskunsten med sit kobberstik populært. Ved skelettering udsmykker Benzinger et lukket urværk med flere huller. På den måde lykkes det, ur efter ur, at skabe et fint mesterværk.

Afspil film
Jochen Benzinger i et eksklusivt interview med Chrono24
Om Jochen Benzinger

Jochen Benzinger, årgang 1961, stammer fra smykke- og urmagerbyen Pforzheim. Han blev her oplært hos gravørernes øverste mester. Guillocheringen lærte han sig selv. Siden 1980´erne følger han i fodsporene af så berømte guillochører som Peter Carl Fabergé. Jochen Benzinger regnes som en af verdens bedste forædlere af urværker. IWC og Chronoswiss hører til blandt hans ordregivere.