Mesterværker med komplikation

De mekaniske ure fra Epos er mesterværker inden for den schweiziske urmagerkunst. Således udstyrer producenten anerkendte standard urværker med komplikationer, som producenten selv har udviklet og bygget. Fremragende eksempler er Verso-modifikationen eller en kalender med stor visning af månefaserne.

Skeletteret og Open-Heart

Skeletteringen af urværker og urskiver er en af Epos specialiteter. Ved disse ure kan du kigge på det fint dekorerede schweiziske urværk i høj kvalitet, mens det arbejder. Open-Heart-modellernes urskiver har en udsparing lige oven over balancehjulet. Således er det muligt at betragte urets svingninger.

Klassiske og tidløse

Armbåndsurenes designs er på samme tid både klassiske, elegante og tidløse. Mange modeller er således perfekte til kontoret eller formelle lejligheder. Med deres retrodesigns minder mange ure om tidligere årtier og de er således meget trendy.

Sportslige og funktionelle

Lige fra kronografer og til pilot- eller dykkerure: Epos-urene fra kollektionen Sportive opfylder alle krav til moderne sportsure. Særligt robuste dykkerure er vandtætte ned til 500 m og udstyret med en heliumventil. Kronograferne kan tage tid i op til 12 timer og de er dermed de optimale ledsagere til racerbanen.

Singi Chonge i et eksklusivt interview med Chrono24
Sofistikeret teknik til gode priser

Eksklusive schweiziske ure, urværker, der er modificeret i hånden, gode priser – det er Epos filosofi. Det er producentens mål at udvikle ure af en høj kvalitet, og udstyre dem med komplikationer. De er på øjenhøjde med de berømte armbåndsure fra de store mærker. På grund af det fremragende forhold mellem pris og kvalitet har stort set alle råd til Epos-ure.

Artistry in Watchmaking

Epos er specialiseret i modificeringen og den kunstfærdige dekorering af urværker. Mange urværker får en omfattende dekorering. De fantastisk dekorerede og skeletterede urværker kan betragtes forfra gennem det ridsefaste safirglas. Derudover er Epos ekspert i fremstillingen af komplikationer. Blandt mærkets mesterværker hører mekaniske ure med GMT-funktion, kalender, visning af månefaser eller Verso-modifikation. Udgangspunktet for Epos-kreationerne er veletablerede, pålidelige schweiziske ure fra ETA eller Sellita. Enhver Epos-kaliber er et eksempel på urmagerkunsten fra Schweiz.

Om Epos

Den berømte urekspert Peter Hofer grundlagde Epos i 1983. Efter to årtiers tid overtog familien Chonge-Forster virksomheden. Familien, der har dybe rødder i den schweiziske urindustri, udvidede sortimentet af ure og gav mærket en international profil. Således fik Epos et ry som producent af innovative mekaniske ure til gode priser.

Siden 2018 er Singi Chonge adm. direktør for Epos Uhren AG. Han er vokset op i urindustrien og har mange års erfaring inden for økonomi og online marketing. Som sin dagsorden har han mærkets foryngelse samt fusionen mellem urmagertradition og den moderne verden.