Ure til mænd

De traditionelle herreure er fine eksempler på haute horlogerie, perfekt til at have på sammen med et jakkesæt ved en middag eller i operaen. Disse tidsmålere har et traditionelt design, der er kombineret med avancerede ekstrafunktioner som fx visning af månefase eller en af verdens tidszoner. Urene spænder lige fra den simple, ultratynde Slimline til de mere sportslige Vintage Rally kronografer.

Ure til kvinder

Disse ekstraordinære tidsmålere ser smukke ud på enhver kvindes håndled. Der er et ur til alle situationer, både de formelle og uformelle. Ure i den sofistikerede Ladies Automatic kollektion har pragtfulde diamantbesatte indfatninger og cifre koblet med satin-urremme, mens urene i Classics Index kollektionen har et mere simpelt og traditionelt design.

Det 21. århundredes armbåndsur

Det horologiske smartwatch kan virkelig gøre det hele. Vha. Bluetooth-teknologi forbinder dette mesterværk inden for schweizisk urmagerkunst sig med din smartphone og sporer dine daglige aktiviteter, overvåger din søvn, viser en anden tidszone og fungerer som alarm. Uret stiller sig selv – ideelt for personer, der ofte rejser – og det giver dig også besked om nye e-mails og ubevarede telefonopkald ved at vibrere en smule.

Afspil film

Horologisk smartwatch

Det horologiske smartwatch (Horological Smartwatch) er propfyldt med moderne teknologi. Det klassiske analoge design af disse ure til mænd og kvinder passer både godt sammen med jakkesættet og joggingtøjet. De forgyldte ure med læderremme er særligt elegante. Smartwatchet gemmer og sender dine aktivitetsdata til appen MMT-365, der er kompatibel med iPhone- og Android.

Gør alle dine analoge ure smarte

E-Strapen forvandler alle analoge armbåndsure til et smartwatch. Den rummer et væld af praktiske funktioner til den moderne ur-entusiast.
Funktioner:
Registrering af aktivitet
Søvnovervågning
Intelligente vækkeursfunktioner
Giver dig besked om at være aktiv
Dynamisk træner
Genopladeligt batteri
Backup og genoprettelse i skyen
Den intelligente E-Strap fungerer sammen med en smartphone eller tablet og er kompatibel med iOS og Android.

E-Straps

Den smarte rem tilbyder de samme funktioner som det horologiske smartwatch. Den fås i lysebrun, mørkebrun, marineblå eller sort læder kombineret med et spænde i forgyldt eller rosa-forgyldt rustfrit stål. Remmens raffinerede teknologi er diskret gemt i dets spænde.

En ny måde at måle præcision

Med Analytics kan du måle og analysere dit urs præcision hurtigt, nemt og til en fair pris.

Analytics er et revolutionerende værktøj, som måler præcisionen af dit mekaniske ur med en lille clip. Det eneste, der er brug for, er dit ur samt SwissConnect Analytics-appen til iPhone eller Android. Appen analyserer dine målinger og gemmer dem i skyen. I overensstemmelse med firmaets filosofi, fås Analytics til en rimelig pris.

Analytics er kompatibel med iOS & Android. Opdag de understøttede enheder her.

Luksus, som alle kan opnå

Frédérique Constant producerer ure i høj kvalitet til overkommelige priser. Det er deres mål, at tilbyde klassiske kvalitetsure til så mange urfans som muligt. Selv de mest komplicerede in-house kalibre er ikke så dyre. Frédérique Constant har fejlfrie designs, tekniske innovationer og perfekt kvalitet som deres topprioriteter.

En kommende stjerne i den schweiziske urbranche

Frédérique Constant blev grundlagt 1988 af Aletta Stas-Bax og Peter Stas. Fire år senere præsenterede de deres første seks modeller. I dag har maufakturen en usædvanlig stor in-house produktion. Frédérique Constant er beskæftiget med hvert eneste trin, fra de første designskitser og til den sidste finpudsning. Nogle af deres urmagermæssige højdepunkter er in-house kalibre med en evighedskalender eller tourbillon.

Grundlæggerne

Aletta Stas-Bax
Aletta Stas-Bax har øje for design og detaljer, og hun er ansvarlig for firmaets filosofi. Hun er efterkommer af Frederique Schreiner (1881 – 1969), der står for den ene halvdel af firmaets navn.

Peter Stas
Peter Stas er Frédérique Constant’s hovedstrateg. Forretningsmanden er efterkommer af Constant Stas, som grundlagde en urskive-manufaktur i 1904. Forfaderens fornavn udgør den anden del af firmaets navn.

BrandBoutique

Eksklusive ure direkte fra producenten

Har du spørgsmål?
Vi er glade for at hjælpe dig videre.

+49 721 96693-980

Kontakt