Køberbeskyttelse Ægthedsgaranti Hvorfor Chrono24? Danmark  | DKK
Log indLog ind

Oktopus

Ligesom en blæksprutte er disse karakteristiske tidsmålere mest hjemme under vandet. Den innovative konstruktion af urkassen og brug af high-tech materialer sikrer, at disse ure er vandtætte og ikke ruster. Nogle modeller har endda en visning af månefaser, for at hjælpe dig ved dykning om natten.

Spido

Spido-serien ligner dens navnebror: den er let og robust som spindelvæv. Disse stilfulde ure er den perfekte ledsager ved skiløb eller andre sportsgrene i stor højde. High-tech materialer som titanium og skeletterede urkasser mindsker vægten og maksimerer ydelsen.

Forener analogt og digitalt

Linde Werdelin blev grundlagt i 2002 af to barndomsvenner fra Danmark, Morten Linde og Jorn Werdelin.

Det var deres mål, at skabe smukke tidsmålere, der også kan holde tilsluttede instrumenter, hvilket forbedrer den udendørs sikkerhed. Resultat er virkelig iøjnefaldende: smukke mekaniske ure med enorm anvendelighed.

En vision om skønhed og performance

Filosofien er enkel: Altid af udvide grænserne og leve livet fuldt ud. Urene hjælper dig med at udleve denne aktive filosofi ved at hjælpe dig, mens du dykker eller står på ski.

Målet er, at tilbyde den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet. Hvis du køber et Linde Werdelin-ur, så investerer du ikke kun i et sportsredskab; det er også et ægte kunstværk.

Teknologi og håndværk

Hver eneste af tidsmålerne er præcist håndlavet af faguddannede urmagere, og et skræddersyet urværk får dem til at gå.

Linde Werdelin er meget begejstret for at anvende innovative materialer og metoder: De brugte mere end to år på at finpudse brugen af 3DTP™ carbon-kompositmaterialer i konstruktion af urkassen, en banebrydende udvikling.

Jorn Werdelin i et eksklusivt interview med Chrono24

Grundlæggerne

Morten Linde
Morten Linde er den kreative kraft bag Linde Werdelin. Han lægger stor vægt på æstetik, og har altid som mål at skabe et stykke langtidsholdbart, smukt og praktisk tidsmålings-kunstværk.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin stammer fra en familie af guldsmede og er en kyndig skiløber og dykker, hvilket giver ham den perfekte erfaring til at være drivkraften bag Linde Werdelins tekniske sportsure.

BrandBoutique

Eksklusive ure direkte fra producenten