Hvorfor Chrono24? Log ind

Louis Moinet er et af verdens mest eksklusive urmærker, og firmaet fremstiller udelukkende ure i begrænset oplag eller unikaer (500 ure pr. år). Exceptionelle, eksotiske materialer, såsom meteoritfragmenter eller forstenede dinosaurknogler, forfiner disse ure på en enestående måde, som gør hvert enkelt af dem utroligt specielle. Hvert eneste ur er en kombination af traditionelt håndværk og fremtidsorienteret præcisionsteknologi.

Jean-Marie Schaller i et eksklusivt interview med Chrono24

Videoer

  • Sideralis

    Den interstellar inverterede dobbelte tourbillon med verdens største tourbillon-kasser.

  • Black Gold Derrick

    Med dens spektakulære animerede urskive, skeletonbevægelse og dens exceptionelle mekanisme.

  • 20-Second Tempograph

    Og dens eksklusive 20-sekunders retrograde mekanisme.

Knyttet til tradition

Denne manufakturs historie går helt tilbage til 1806. Louis Moinet, en urmagermester, som var en af det 19. århundredes største urmager-genier, opfandt den første kronograf i 1816 (certificeret af Guinness World Records™). Han er også forfatteren af Traité d’Horlogerie, et vigtigt og berømt urleksikon, der blev offentliggjort i 1848. Derudover fremstillede han ure til datidens vigtigste personer, såsom Napoléon Bonaparte, Thomas Jefferson og kong Georg IV.

Exceptionelle designs

Hvert eneste Louis Moinet-ur har unikke karaktertræk, som gør det uforglemmeligt. Mærkets kendetegn omfatter deres Gouttes de Rosée-visere, hvor enderne er formet som dugdråber, samt karakteristiske guilloché-mønstre på urskiven. Mærket har udviklet adskillige animerede og spektakulære måder til at vise klokken.

Succes

Louis Moinet blev den officielle indehaver af titlen “World’s First Chronograph Ever,” som den officielle Guinness World Records-organisation har tildelt. Louis Moinet vandt også nogle af de mest eftertragtede udmærkelser, inklusive tre Good Design-priser, en Red Dot Design-pris (i kategorien Best of the Best), guld- og bronzemedaljer i Chronometry Competition, en Robb Report “Best of the Best”-pris, en Revolution og Moda Topical-pris i Rusland, en “Chronograph of the Year”-udmærkelse fra det japanske magasin Begin og en UNESCO Award of Merit.

Grundlæggeren

Jean-Marie Schaller grundlagde det uafhængige urfirma Les Ateliers Louis Moinet SA i 2001 i Saint-Blaise, Schweiz. Som urfan var det hans mål at puste nyt liv i den ånd, der prægede urmager-geniet Louis Moinet. Schaller er som CEO og Creative Director ansvarlig for denne manufakturs enestående kreationer. Begrænsede oplag understreger den eksklusivitet, som ethvert Louis Moinet-ur besidder.

BrandBoutique

Eksklusive ure direkte fra producenten