BENU serie

Benu er den første model og flagskibet hos manufakturen Moritz Grossmann. Dette ur er et højdepunkt for den fineste urmagerkunst: Det kombinerer topmoderne teknik med et elegant look. Mere end 240 håndlavede enkeltdele sørger ved Benu tourbillon for præcision og æstetik.

ATUM serie

Minimalistisk design, avanceret mekanik – med dens æstetik katapulterer Atum den klassiske urmagerkunst ind i det 21. århundrede. Atum Pure M gør det muligt for dens bruger, at se gennem den delvist gennemsigtige urskive. Seriens motto er retlinethed.

TEFNUT serie

Urmagermæssig topklasse er også et spørgsmål om designet. Det beviser Tefnut med al tydelighed. Enkelhed og retlinethed præger denne modelseries stil. Der er også tænkt på kvinderne: Brillanter, urskiver med perlemor og stråleformede guillocher udsmykker Tefnut Lady.

Christine Hutter i et eksklusivt interview med Chrono24

Innovation siden 1854

Sammen med Ferdinand A. Lange lagde Moritz Grossmann grundstenen for den tyske urmagerbranche. Han publicerede, holdt foredrag, var initiativtager til, og med til at grundlægge, den tyske urmagerskole i Glashütte. Ligesom dengang, er urene fra Moritz Grossmann præget af opfindsomme og kreative ideer. Benu tourbillonen kan stilles helt præcist, for den patenterede sekundstopper arbejder med en pensel af menneskeligt hår – for første gang i haute horlogerie.

Perfekt håndværkskunst

Hos Moritz Grossmann er alt lavet i hånden: fra den mindste detalje og til hele urværket, fra den første skitse og til det færdige ur. Hver model afspejler kombinationen mellem traditionelt håndværk og fremtidsorienteret mekanik. Moritz Grossmann fremstiller sågar viserne i hånden. Manufakturens sans for detaljer er fantastisk og er internationalt set enestående.

Afspil film

Starten på en ny tidsregning

I den nye manufaktur kombineres Grossmanns horologiske værdier med det 21. århundredes krav og muligheder. Håndarbejde og øjemål kombineres med computerstøttet konstruktion og fremstilling. De aktuelle Grossmann’ske tidsmålere har kendetegn fra den traditionelle urmagerkunst, men også moderne elementer fra urmagerbranchen – på den måde opstår vores tids præcisions-kunstværker.

Grundlæggeren

Urmageren og den internationalt succesfulde forretningskvinde Christine Hutter, gav med grundlæggelsen af Grossmann Uhren GmbH i år 2008 nyt liv til et af de største tyske urmagernavne. Med sine ure kombinerer Christine Hutter traditionel håndværkskunst og topmoderne teknik. Som kvinde i en mandsdomineret branche, giver hun tiden et nyt hjem og skriver dermed historie.

BrandBoutique

Eksklusive ure direkte fra producenten

Har du spørgsmål?
Vi er glade for at hjælpe dig videre.

+49 721 96693-980

Kontakt