Log ind
1919 Collection

Med sin æstetik hylder serien året for Bauhausskolens grundlæggelse. Urenes kendetegn er åbne horn, der skaber en flydende overgang til urremmen. 1919 Datetimer Eternity Brown Alligator Leather vandt med sit tidløse og elegante design ved German Design Award 2017.

Teknologier fra motorsporten

Ure fra Porsche Design er mere end tidsmålere, de er præcisionsinstrumenter med den mest moderne teknik. Porsche Design har et tæt samarbejde med Porsche Motorsport med henblik på at udvikle eksklusive luksusure. Dette samarbejde indfører innovative teknologier fra racersporten og muliggør topydelse ift. materiale og præcision – både i motorsporten og ift. udviklingen af førsteklasses ure.

Swiss Made med design fra Østrig

Ansvaret for designet af urene har firmaets eget designstudio F. A. Porsche i østrigske Zell am See. Her videreføres arbejdet for grundlæggeren og navngiveren, professor Ferdinand Alexander Porsche. Udvikling og produktion er i Solothurn i Schweiz. Med utrættelig pionerånd arbejder ingeniørerne fra Porsche Design Timepieces AG konstant på nye måder til at skabe usædvanlige tidsmålere.

Urbranchens avantgarde

Porsche Design revolutionerer branchen med enestående designs og den nyeste teknik. For at undgå refleksioner blev cockpits i racerbiler i slutningen af 1960´erne udstyret med matsorte instrumentbrætter. Med denne inspiration udviklede prof. F. A. Porsche verdens første matsorte armbåndsur. Otte år senere præsenterede man den første kronograf, der var lavet fuldstændig af titan.

Grundlæggeren

Prof. F. A. Porsche grundlagde Porsche Design i 1972. I sine kreationer, som bl.a. inkluderer den legendariske Porsche 911, smelter high-end-teknologier sammen med progressive designs. Sin sans for koblingen mellem designkompetence og ingeniørmæssig knowhow præger stadig den dag i dag mærkets filosofi. I mere end 40 år er luksusure fra Porsche Design inspireret af motorsporten.