Log ind
1919 Collection

Funktionel, elegant, minimalistisk - det kendetegner 1919 Collection. De store, mørke urskiver med arabiske tal fokuserer på det vigtigste. Seriens kendetegn er gennembrud ved hornene og en flydende overgang til urremmen.

Timepieces med Porsche-DNA

911 – siden 1963 vækker dette tal store følelser og står for fascinationen for sportsvogne. Professor Ferdinand Alexander Porsche skabte med 911 en legende inden for sportsvogne, som stadig begejstrer den dag i dag. Opskriften på succes: Form og funktion er perfekt afstemt efter hinanden. Denne tankegang afspejler Porsche Design Timepieces også. I alle modeller kan man se Porsches typiske DNA.

Harmoni mellem teknik og design

Porsche Design Timepieces er præcisionsværktøj og innovatorer, som forbinder teknologier fra bilindustrien med urmagerkunst fra Schweiz. Designere og urmagere arbejder hele tiden på at levere den højeste ydelse i forhold til præcision, funktionalitet og performance. Til det formål udvikler de i tæt samarbejde forbløffende tidsmålere med karakteristiske karaktertræk og fremragende funktionalitet.

Rendyrket minimalisme, revolutionerende teknik

Chronograph I er det første ur, som professor F. A. Porsche udviklede for Porsche Design. Med sin puristiske urskive og det fuldstændig matsorte look, revolutionerede tidsmåleren urbranchen. Ligesom Porsche 911 er Chronograph I en tidløs designklassiker. Porsche Design er også den første urproducent, der brugte titan til deres ure. Disse tidsmålere er særligt robuste og lette.

Tid og verden i bevægelse

Porsche Design stiller hele tiden spørgsmålstegn ved status quo og udvikler nye ure med usædvanlige funktioner. Et eksempel på det er rejseurene, der er optimeret til globetrottere og tilbyder funktioner som vække- og verdensur. Med et enkelt tryk på knappen, kan den lokale tid vises for et andet sted på jorden – det er optimalt for rejsende.

Grundlæggeren

Professor F. A. Porsche grundlagde Porsche Design i 1972. Hans kreationer har en enestående linjeføring, som har sit udgangspunkt i bygningen af sportsvogne. Ligesom ved den legendariske Porsche 911 er grundprincippet for alle kreationer: Optimering af funktionen, mens designet begrænses til det væsentlige – helt i overensstemmelse med tanken om at få det maksimale ud af et minimum.