Mere end 400.000 ure er sikret med køberbeskyttelsen

Escrow-servicen på Chrono24

Købere Sælgere

Escrow-servicen gør købet fra private endnu nemmere og mere sikkert: Du indbetaler købsprisen på en escrow-konto, hvor dine penge opbevares sikkert, indtil du holder uret i dine hænder. Køb også nemt og bekvemt fra private sælgere fra udlandet, du kan altid stole på hjælpen fra vores team.

Betal sikkert ved køb fra privat

Betaling via escrow-konto

Sikkerhed har førsteprioritet. Du modtager først det købte ur. Herefter udbetales købsprisen til sælgeren.

Fleksible betalingsformer

Både via overførsel eller kreditkort, med escrow-servicen køber du ganske roligt fra private sælgere fra hele verden.

Personlig support

Vi hjælper dig til enhver tid. Hvis der er noget, der ikke går som aftalt, så hjælper vi dig og sælgeren med at blive enige.

Bemærk venligst: Salget via Chrono24 escrow-service er kun mulig i følgende regioner: alle SEPA-lande, Australien, Hongkong, Japan, Canada, Singapore, Sydkorea, USA, Forenede Arabiske Emirater samt de franske oversøiske områder.

Mere sikkerhed for sælgere og købere

På Chrono24 sælger du altid via vores escrow-service. På den måde stiller vi en sikker betalingsform til rådighed for dig, hvormed du ubekymret kan tilbyde din artikel - også internationalt.

Sådan fungerer det

Succesfuldt salg med 4 skridt

  1. 1. Du sælger din artikel bindende på Chrono24

  2. 2. Køberen indbetaler købsprisen på en sikker escrow-konto

  3. 3. Du sender artiklen forsikret til køberen

  4. 4. Du modtager dine penge direkte på din konto, så snart artiklen er sikkert ankommet

Få mere at vide om salget på Chrono24

Hvordan fungerer escrow-servicen?

Hvordan får jeg pengene fra salget?

Hvordan sender jeg mit ur på en sikker måde?

Hvad sker der i tilfælde af problemer?

Hvad er escrow-servicen på Chrono24?
Escrow-servicen på Chrono24 tilbyder både sælgere og købere mere sikkerhed i forbindelse med urkøbet: Efter at køberen har overført pengene til escrow-kontoen, opbevares pengene sikkert her, indtil køberen har modtaget den bestilte artikel.

Som regel frigiver vi udbetalingen inden for 7 dage efter, at køberen har bekræftet modtagelsen af leveringen. Køberen kan også selv frigive betalingen tidligere.

Derudover kan vi bedre støtte dig i forbindelse med betalingen via escrow-servicen, hvis der skulle være noget, der ikke går som planlagt. 
Hvilke betalingsformer kan jeg tilbyde, når jeg har fundet en køber?
Køberen betaler som regel via escrow-servicen på Chrono24. Det vil sige, at køberen efter sin bestilling indbetaler købsprisen på en sikker escrow-konto. Du sender efterfølgende uret til køberen og får købsprisen udbetalt, så snart uret er sikkert ankommet hos køberen.

I enkelte tilfælde kan det ske, at en køber eller sælger ikke kan benytte escrow-servicen i sit land. I sådanne tilfælde betaler køberen direkte til dig. Du kan til det formål selv vælge en betalingsform, f.eks. bankoverførsel eller PayPal. Chrono24 sender efterfølgende dine betalingsoplysninger til køberen.

Du finder flere informationer om escrow-servicen her.

Du kan naturligvis også personligt overdrage varen til køberen. Vi anbefaler dig i den forbindelse at vælge et beskyttet eller overvåget sted, f.eks. en guldsmed. Du kan også i dette tilfælde vælge escrow-servicen som sikker betalingsform. Læs venligst også vores sikkerhedsanvisninger.
Hvornår skal der betales salgsprovision?
Hvis du benytter escrow-servicen til din annonce, så trækker vi provisionen direkte fra i forbindelse med udbetalingen af salgsprisen til dig.

Hvis din køber betaler direkte til dig, sender vi dig en regning for salgsprovisionen. Betal venligst fakturabeløbet inden for 14 dage.

Læs mere
Hvilken sikkerhed tilbyder escrow-servicen for sælgere? 
Sikkerhed i forhold til urkøb er særligt vigtigt for os! Med escrow-servicen sikrer du dig mod svindelforsøg og sørger for, at købsprisen ankommer på din konto.

Sikker betaling
Køberen indbetaler pengene på escrow-kontoen. Du sender først artiklen afsted når betalingen er modtaget her. Så snart artiklen er ankommet hos køberen, kan køberen sørge for udbetalingen til dig. Men bare rolig - hvis køberen ikke gør det, udbetaler vi som regel dine penge inden for 7 hverdage efter leveringen til dig.

Beskyttelse af personlige oplysninger
Ved betalingen via escrow-servicen videregiver du ingen personlige oplysninger til køberen. På den måde er dine personlige oplysninger altid sikre.

Chrono24 kundeservice, hvis der på et tidspunkt er noget, der ikke går som planlagt
Hvis der på et tidspunkt opstår problemer, støtter vi dig gerne med rådgivning og hjælper dig med at overvinde eventuelle sprogbarrierer mellem dig og køberen.
Hvornår får jeg mine penge?
Så snart artiklen er ankommet hos køberen, kan denne give sit samtykke til udbetalingen af købsprisen til dig. Men bare rolig - hvis køberen ikke gør det, udbetaler vi som regel dine penge inden for 7 hverdage efter leveringen til dig. Bemærk venligst, at det kan tage op til 3 hverdage før pengene er overført til din konto.
Hvordan sender jeg mit ur på en sikker måde som privat sælger?
For at sikre, at dit ur ankommer sikkert hos modtageren, så følg venligst følgende punkter:

  • Emballage: Vælg en stabil emballage i en passende størrelse og brug tilstrækkelig emballagemateriale.
  • Modtagerens adresse: Sørg inden købet for, at få din køber til at bekræfte leveringsadressen. Sørg også for, at anbringe den på emballagen på en måde, så den er nem at læse.
  • Forsikring: Sørg allerede før forsendelsen for information om forsendelsens forsikring. Den skal under alle omstændigheder også gælde for værdigenstande som ure, og den skal dække dem op til den fulde værdi i tilfælde af beskadigelse og tab.
  • Tracking: Vælg en forsendelsesform med sporing af forsendelsen. Send efter forsendelsen tracking-ID´et til køberen, så denne kan følge forsendelsen.
Hvordan støtter Chrono24 mig i tilfælde af problemer?
Hvis der på et tidspunkt opstår problemer, støtter vi dig gerne med rådgivning og hjælper dig med at overvinde eventuelle sprogbarrierer mellem dig og køberen. Der bliver altid fundet en løsning, som begge parter er indforståede med. Hvis salget bliver annulleret, tilbagebetaler vi aldrig købsprisen uden sælgerens samtykke.
Hvornår modtager jeg en kreditering for et annulleret salg?
Så snart vi har annulleret dit salg, modtager du en tilbagebetaling af salgsprovisionen fra os. Hvis du allerede har betalt den, så sker tilbagebetalingen senest 7 dage efter annulleringen af købet. Bemærk venligst, at det ved en overførsel kan tage op til 3 hverdage, før pengene er overført til din konto.