Spring over
151.000 købsoplevelser i hele verden anmeldt som fremragende
Chrono24 - Danmark
Log ind eller registrer dig

Billeder i høj kvalitet

Du kan også tage gode billeder med kameraet på en moderne smartphone.
I vores vejledning kan du læse, hvordan du kan tage vellykkede fotos derhjemme uden professionelt kameraudstyr.

Ved søgningen efter et nyt ur, kigger interesserede købere ofte først på annoncens foto. Gode, informative billeder i meget høj kvalitet er derfor mest overbevisende for potentielle købere af dit ur.

Vi giver dig enkle tips til og eksempler på, hvordan du tager de rigtige fotos af dit ur.

Titelbillede

Det er kun uret, der må kunne ses: Ekstra oplysninger, etiketter, mærkater, tilbehør, papirer samt billeder af butikken eller teamet etc. er ikke tilladt.

Placer dit ur i midten af billedet, så hele uret kan ses.

Tag et foto af dit ur i liggende format.

Lysforholdene

Tag helst billederne af dit ur i dagslys og lyse omgivelser. Dagslys skaber de bedste forudsætninger for et optimalt belyst billede uden ekstra fotoudstyr.

Brug ikke blitz til dine billeder. Den kan forfalske virkningen af farve og materiale, og der kommer ofte refleksioner på urskiven, hvorved oplevelsen og udseendet af dit ur bliver dårligere. Brug derfor hellere en anden lyskilde, hvis dine billeder er for mørke.

Kvaliteten

Sørg for, at hele uret og urskiven er helt skarp.

Sørg i forhold til dine billeder for skarpe billeder med høj opløsning.
Det lykkes ganske enkelt med din smartphone: Du stiller skarpt på uret eller tilbehøret ved at klikke på den pågældende genstand på din touchscreen. Tilpas ikke efterfølgende opløsningen og filstørrelsen. Opløsningen på smartphone-fotos er normalt optimalt egnet til Chrono24´s zoomfunktion.

Kender du zoomfunktionen?

Hvis du uploader annoncebilleder med en tilstrækkelig høj opløsning (ca. 1280x960 pixel), så får din annonce på Chrono24 automatisk en zoomfunktion. Dine interesserede købere kan benytte denne funktion til at se urets detaljer.

Placeringen

Placér uret og tilbehøret på en ordentlig og organiseret måde i billedet for at skabe et indtryk af høj kvalitet. Præsentér gerne særlige detaljer og vigtige oplysninger, som f.eks konkret dokumentation i papirerne, i ekstra nærbilleder.

Vær ved alle billeder opmærksom på visernes placering: Sæt dit ur helt fra starten til præsentations-klokkeslættet »10 over 10«.

Tilstanden

For at præsentere dit ur fra sin bedste side, så fjern rester af f.eks. snavs og fingeraftryk inden du tager billeder. Suppler med nærbilleder af urets evt. brugsspor for at give interesserede købere et realistisk indtryk af tilstanden.

Her finder du yderligere tips til at oprette en god annonce.