Billeder i høj kvalitet

Ved søgningen efter et nyt ur, kigger interesserede købere ofte først på annoncens foto. Gode, informative billeder i meget høj kvalitet er derfor mest overbevisende for potentielle købere af dit ur.

Du kan endda tage gode billeder med din smartphone.
Det er ikke tvingende nødvendigt med professionelt kameraudstyr.

Vi giver dig enkle tips til og eksempler på, hvordan du tager de rigtige fotos af dit ur.

Baggrunden

Vælg en venlig og god baggrund til dine ure. Materialer som træ, beton eller hvide møbler med enkel dekoration er ideelle. På den måde iscenesætter du dit ur på en smart måde.

Lysforholdene

Tag helst billederne af dit ur i dagslys og lyse omgivelser. Dagslys skaber de bedste forudsætninger for et optimalt belyst billede uden ekstra fotoudstyr.

Brug ikke blitz til dine billeder. Den kan forfalske virkningen af farve og materiale, og der kommer ofte refleksioner på urskiven, hvorved oplevelsen og udseendet af dit ur bliver dårligere. Brug derfor hellere en anden lyskilde, hvis dine billeder er for mørke.

Kvaliteten

Sørg i forhold til dine billeder for skarpe billeder med høj opløsning.
Det lykkes ganske enkelt med din smartphone: Du stiller skarpt på uret eller tilbehøret ved at klikke på den pågældende genstand på din touchscreen. Tilpas ikke efterfølgende opløsningen og filstørrelsen. Opløsningen på smartphone-fotos er normalt optimalt egnet til Chrono24´s zoomfunktion.

Kender du zoomfunktionen?

Hvis du uploader annoncebilleder med en tilstrækkelig høj opløsning (ca. 1020x765 pixel), så får din annonce på Chrono24 automatisk en zoomfunktion. Ved hjælp af denne funktion kan de interesserede købere se alle detaljerne på dit ur.

Placeringen

Placér uret og tilbehøret på en ordentlig og organiseret måde i billedet for at skabe et indtryk af høj kvalitet. Præsentér gerne særlige detaljer og vigtige oplysninger, som f.eks konkret dokumentation i papirerne, i ekstra nærbilleder.

Vær ved alle billeder opmærksom på visernes placering: Sæt dit ur helt fra starten til præsentations-klokkeslættet »10 over 10«.

Tilstanden

For at præsentere dit ur fra sin bedste side, så fjern rester af f.eks. snavs og fingeraftryk inden du tager billeder. Suppler med nærbilleder af urets evt. brugsspor for at give interesserede købere et realistisk indtryk af tilstanden.

Her finder du yderligere tips til at oprette en god annonce.