Kontakt: Din besked til Chrono24

  • Hvis du har spørgsmål om en individuel vare, bedes du kontakte sælgeren af den pågældende vare. Kontakt ikke Chrono24 vedrørende spørgsmål om en vares tilstand eller om forsendelse/betaling.

  • Chrono24 køber ikke ure. Hvis du har et ur til salg, indryk en annonce eller Kontakt en professionel forhandler.

Mange tak for din betaling. Vi giver dig selvfølgelig besked, så snart vi har modtaget betalingen. Se venligst bort fra yderligere meddelelser, der opfordrer dig til at gennemføre betalingen. Disse meddelelser oprettes automatisk og ophører, så snart betalingen er modtaget.

Bemærk venligst, at en overførsel tager 2-3 hverdage.

Hvis du ikke sælger dit ur i løbet af 6 måneder, så erstatter vi dig annoncegebyret. Forudsætningerne for det er, at dit ur har været online i 6 måneder på Chrono24, ikke er blevet solgt og stadig er i din besiddelse. Skriv til det formål en meddelelse her via denne kontaktformular.

Bemærk venligst, at en tilbagebetaling iht. vores generelle forretningsbetingelser for private sælgere ikke er mulig, hvis du allerede har solgt uret på en anden måde. Du finder alle vigtige informationer i vores FAQ under "Sælg ure privat på Chrono24".

Chrono24 vurderer ikke selv urene. På Chrono24 har du mulighed for at søge efter lignende ure, for på den måde at få et overblik over priserne. Vi anbefaler, at du kontakter en lokal urforhandler for at høre, hvad dit ur nøjagtigt er værd.

Her finder du alle oplysninger om salget af dit ur på Chrono24: Læs mere

For at købe et ur, så klik på tilbudssiden på den grønne knap "Køb" og følg de yderligere anvisninger. Efterfølgende informerer vi dig via e-mail om hvert af dine bestillingstrin.

Hvis sælgeren ikke melder sig hos dig inden for 5 dage, så kan du prøve at kontakte sælgeren over telefonen. Telefonnummeret ser du på tilbudssiden under menupunktet "Sælger".

Alle spørgsmål om egenskaber, tilstand, tilgængelighed eller artiklens leveringsomfang svarer sælgeren gerne på. Til det formål kan du skrive en meddelelse til sælgeren vha. knappen "Kontakt sælgeren". De fleste sælgere kan også kontaktes over telefonen. Telefonnummeret ser du på tilbudssiden under menupunktet "Sælger".

Her finder du svarene på ofte stillede spørgsmål ift. Chrono24.

Obligatorisk felt

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Tel.: +49 721 96693-0
Fax: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Tyskland

Dennis Fischer,
Director Customer Relations

Har du spørgsmål?
Vi er glade for at hjælpe dig videre.

+1 646-887-3560

Kontakt