Over 73.000 tilfredse brugere globalt, giver os 4,8 ud af 5 stjerner

Watch Collection

Opret ursamling og følg værdiudviklingen for dine favoritter.

Lær Watch Collection at kende

I denne video får du et første indtryk af, hvad der venter på dig i Chrono24 Watch Collection. I din personlige Watch Collection kan du passe og administrere din ursamling online. Tilføj ganske enkelt ure, gem så mange data, som du har lyst til, og upload egne billeder af dine ure. Du kan både følge den historiske og fremtidige værdiudvikling for dine liebhaverobjekter eller investeringer.

Din samling online på ét sted

Start din personlige Watch Collection på Chrono24, tilføj dine ure og opdag din samling online fra en helt ny side. Du kan se og administrere din Watch Collection hjemmefra eller når du er undervejs. Derudover har du ikke blot mulighed for at passe din egen samling, men kan også følge interessante ure, som du endnu ikke ejer.

Din passion i tal

Både samlerobjekter og investeringer: Med vores værktøj kan du som urfan hurtigt og nemt få vurderet værdien af dit ur, og du kan følge udviklingen over tid. På baggrund af vores enestående data, beregner vi dagligt nye skønnede værdier for hvert enkelt ur - grundlæggende trends for værdiudviklingen ses dog først over et længere tidsrum. Vi udvider hele tiden vores databank med flere urmodeller. Du kan også tilføje sjældne eksemplarer i din Watch Collection, også selv om der indtil videre ikke er nogen skønnet værdi i vores databank. På den måde hjælper du os med videreudviklingen af værktøjet.

Yderligere funktioner i din Watch Collection

  • Personalisering

    Individualiser din Watch Collection med egne billeder. Du kan nemt uploade og gemme dem. Derudover kan du for hvert ur tilføje dine helt personlige notater, som kun er synlige for dig.

  • Del din ursamling med venner

    Del ganske enkelt din ursamling direkte med dine venner og bekendte via forskellige kanaler, fx Facebook eller e-mail.

Tilføj ur og opdag værdi

Indtast blot referencenummeret for dit ur. Hvis du ikke kan finde referencenummeret, kan nu som alternativ angive mærket, modellen eller andre egenskaber for dit ur.

Tilføj dit ur

Stand
 

Her finder du referencenummeret:

  • På urskiven
  • I papirerne
  • På bagsiden af uret
  • Ved remmens fastgørelse

Watch Scanner

Opret ursamling pr. foto

Med Watch Scanneren tilføjer du nu helt bekvemt ure til din Watch Collection ved hjælp af et foto.
Det er lige meget, om du allerede bærer uret på håndleddet eller bare synes, at det er interessant: Med et foto fastholder du det i din Watch Collection – som en del af din personlige samling eller for at betragte det.

Installér appen og prøv det:

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hvad er Watch Collection?
I Watch Collection håndterer og plejer du din ursamling online. Tilføj ganske enkelt ure, gem så mange data, som du har lyst til, og upload egne billeder af dine ure. I Watch Collection kan du desuden følge den historiske samt fremtidige værdiudvikling. Du har samtidig mulighed for at følge ure, som du interesserer dig for, men som du endnu ikke ejer.
Skal jeg eje et ur for at kunne tilføje det til min Watch Collection?
Nej, du kan også følge ure, som du interesserer dig for, og hvor du ønsker at følge deres værdiudvikling. Indtast her referencenummeret eller urets mærke, model og tilstand, og vælg muligheden »Jeg ejer ikke dette ur".

Læs mere
Hvor mange ure kan jeg tilføje til min Watch Collection?
Du kan tilføje et ubegrænset antal ure.
Hvorfor er der et ur i min Watch Collection, som jeg ikke selv har tilføjet?
Så snart du køber et ur via Chrono24, tilføjes uret til din Watch Collection, så du kan følge værdiudviklingen for dette ur.
Hvilke skønnede værdier ser jeg i min Watch Collection?
I din Watch Collection ser du den skønnede værdi og værdiudviklingen, både for hvert enkelt ur og for hele ursamlingen.
I hvilke tidsintervaller bliver de skønnede værdier revurderet?
De skønnede værdier bliver hver dag revurderet. Udsving er dog ikke synlige hver dag, men det bliver de over et længere tidsrum.
Kan andre brugere se min Watch Collection?
Nej - det er kun brugere, som du aktivt har delt din Watch Collection med, som kan se den.
Kan jeg gemme personlige informationer i Watch Collection?
Ja, for hvert ur kan du tilføje egne billeder eller kommentarer.
Kan jeg også tilføje sjældne ure til Watch Collection?
Ja, du kan tilføje alle ure til din Watch Collection, så din ursamling er komplet. Vi har dog desværre enten få eller ingen data for sjældne ure. Men så snart der er blevet annonceret oftere for uret og der er nok data, så indgår disse informationer automatisk i Watch Collection.