Watch Collection

Start din personlige ursamling online

Start nu

Alle ure på ét sted

Uanset om der er tale om dine egne eller andres ure: Med Watch Collection har du alle dine favoriture på ét og samme sted. Online, og altid lige ved hånden på din smartphone. Nyd din samling, uanset tid og sted - og med egne billeder kan du give den dit helt personlige præg.

Hold altid øje med urenes værdiudvikling

Få mere at vide om din ursamlings aktuelle markedsværdi, hold øje med værdiudviklingen, og følg med i fortjeneste og tab af dine egne ure over tid.

Køb & salg på det rette tidspunkt

Timing er alt: Ved hjælp af vores internationalt enestående data finder du det perfekte tidspunkt for salg af dine egne ure eller for køb af et nyt ur til din samling.

Watch Scanner

Opret ursamling via foto

Hent nu Chrono24 appen og tilføj ure til din Watch Collection med Watch Scanner. Har du allerede uret på eller synes du bare det er interessant – med et foto fastholder du det som en del af din personlige samling eller bare for at kunne følge uret.

Installér appen og prøv det:

Har du spørgsmål? Kontakt os!

I Watch Collection håndterer og plejer du din ursamling online. Tilføj ganske enkelt ure, gem så mange data, som du har lyst til, og upload egne billeder af dine ure. I Watch Collection kan du desuden følge den historiske samt fremtidige værdiudvikling. Du har samtidig mulighed for at følge ure, som du interesserer dig for, men som du endnu ikke ejer.
Nej, du kan også følge ure, som du interesserer dig for, og hvor du ønsker at følge deres værdiudvikling. Indtast her referencenummeret eller urets mærke, model og tilstand, og vælg muligheden »Jeg ejer ikke dette ur".

Læs mere
Du kan tilføje et ubegrænset antal ure.
Så snart du køber et ur via Chrono24, tilføjes uret til din Watch Collection, så du kan følge værdiudviklingen for dette ur.
I din Watch Collection ser du den skønnede værdi og værdiudviklingen, både for hvert enkelt ur og for hele ursamlingen.
De skønnede værdier bliver hver dag revurderet. Udsving er dog ikke synlige hver dag, men det bliver de over et længere tidsrum.
Ja, for hvert ur kan du tilføje egne billeder eller kommentarer.
Ja, du kan tilføje alle ure til din Watch Collection, så din ursamling er komplet. Vi har dog desværre enten få eller ingen data for sjældne ure. Men så snart der er blevet annonceret oftere for uret og der er nok data, så indgår disse informationer automatisk i Watch Collection.