Spring over
Over 140.000 tilfredse brugere globalt, giver os 4,8 ud af 5 stjerner
Chrono24 - Danmark
Log ind eller registrer dig

Watch Collection

Hold øje med værdiudviklingen for din ursamling

Start din ursamling online

Her er alt, hvad samlerhjertet begærer! Med vores Watch Collection har du altid dine ure med, og du bevarer altid overblikket over værdiudviklingen for dine yndlingsure.

 • Administrer din ursamling online
 • Tilføj ganske enkelt nye ure
 • Tilføj nyttige oplysninger og upload billeder
 • Få den aktuelle markedsværdi at vide for dine ure
 • Følg historiske og fremtidige værdiudviklinger
0:40

Tag dine ure med overalt

Oplev din ursamling fra en helt ny side: Online, straks tilgængelig og lige ved hånden via din smartphone. På den måde kan du følge interessante ure, finde urenes værdi og pleje din Watch Collection når og hvor, du ønsker det.

Følg værdiudviklingen

Få en vurdering af den aktuelle værdi for dit ur, og hold øje med den fremtidige værdiudvikling for dine egne og andre interessante ure. Vi udvider hele tiden vores datagrundlag, der globalt set er enestående. Vi laver hver dag en ny beregning af alle skønnede værdier. Og hvis du indtaster unikummer, der endnu ikke har nogen vurdering, hjælper du os med at gøre Watch Collection endnu bedre for os allesammen.

Saml ure og drag nytte af fordelene

 • Personaliser din samling

  Giv din Watch Collection et individuelt præg vha. egne oplysninger, billeder og noter.
 • Automatiske samlinger

  Så snart du køber et ur via Chrono24, tilføjes det automatisk.

Tilføj ur nu og find ud af værdien

Med ganske få trin er din ursamling online: Tilføj ganske enkelt det ønskede ur vha. referencenummeret, suppler med egne oplysninger, billeder og noter, så kan du allerede finde urets værdi.

Her finder du referencenummeret:

 • På urskiven
 • I papirerne
 • På bagsiden af uret
 • Ved remmens fastgørelse

Watch Scanner

Opret ursamling via foto

Hent nu Chrono24 appen og tilføj ure til din Watch Collection med Watch Scanner. Har du allerede uret på eller synes du bare det er interessant – med et foto fastholder du det som en del af din personlige samling eller bare for at kunne følge uret.

Installér appen og prøv det:

Har du spørgsmål? Kontakt os!

I Watch Collection håndterer og plejer du din ursamling online. Tilføj ganske enkelt ure, gem så mange data, som du har lyst til, og upload egne billeder af dine ure. I Watch Collection kan du desuden følge den historiske samt fremtidige værdiudvikling. Du har samtidig mulighed for at følge ure, som du interesserer dig for, men som du endnu ikke ejer.
Nej, du kan også følge ure, som du interesserer dig for, og hvor du ønsker at følge deres værdiudvikling. Indtast her referencenummeret eller urets mærke, model og tilstand, og vælg muligheden »Jeg ejer ikke dette ur".

Læs mere
Du kan tilføje et ubegrænset antal ure.
Så snart du køber et ur via Chrono24, tilføjes uret til din Watch Collection, så du kan følge værdiudviklingen for dette ur.
I din Watch Collection ser du den skønnede værdi og værdiudviklingen, både for hvert enkelt ur og for hele ursamlingen.
De skønnede værdier bliver hver dag revurderet. Udsving er dog ikke synlige hver dag, men det bliver de over et længere tidsrum.
Ja, for hvert ur kan du tilføje egne billeder eller kommentarer.
Ja, du kan tilføje alle ure til din Watch Collection, så din ursamling er komplet. Vi har dog desværre enten få eller ingen data for sjældne ure. Men så snart der er blevet annonceret oftere for uret og der er nok data, så indgår disse informationer automatisk i Watch Collection.