Mere end 1.500 succesfulde private sælgere hver måned.
Sælg også dit ur på Chrono24!

Sælg tilbehør
 • Lavt annoncegebyr
 • 90 % salgsrate
 • Gratis escrow-service
Lavt annoncegebyr
90 % salgsrate
Gratis escrow-service

Hvorfor sælge via Chrono24?

 • Førende markedsplads for luksusure

  Førende markedsplads for luksusure

  Chrono24 er specialiseret inden for luksusure og præsenterer dit ur i professionelle omgivelser. Her opnår du den bedste pris.

 • 350.000 potentielle købere hver dag

  350.000 potentielle købere hver dag

  Din annonce kan ses af interesserede købere fra mere end 90 lande. På den måde finder 9 ud af 10 ure hurtigt en seriøs køber.

 • Sikker betalingsafvikling

  Sikker betalingsafvikling

  Vi tager os af hele transaktionen og du modtager altid pengene i din valuta, udbetalt direkte til din konto.

Sælg hurtigt og nemt

 • 1. Opret annonce

  1. Opret annonce

 • 2. Modtag købsforespørgsel

  2. Modtag købsforespørgsel

 • 3. Sælg ur

  3. Sælg ur

Mere sikkerhed og succes ved salg med den gratis escrow-service

Mere end 60 % af sælgerne bruger allerede escrow-servicen på Chrono24. Her sender du først dit ur, efter køberen har indbetalt pengene på en sikker escrow-konto. Denne service er fuldstændig gratis for dig, den øger potentielle kunders tillid til dig og dine salgschancer!

Du finder flere informationer her.

Sådan opretter du din annonce på Chrono24 med kun 4 skridt

Det siger andre private sælgere

 • Jeg har allerede solgt 2 ure på Chrono24 og er meget tilfreds. Især giver escrow-servicen mig og mine kunder en høj grad af sikkerhed, og den gør salget meget nemmere.
  Joannis fra Tyskland
 • Jeg har solgt ure på Chrono24 siden 2012. Da der er utroligt mange mennesker fra hele verden, som leder efter ure her, så finder jeg altid hurtigt og nemt en pålidelig køber.
  Ype fra Holland
 • At oprette en annonce er hurtigt og nemt. På Chrono24 når jeg nemt ud til købere fra hele verden.
  Jean-Marc F. fra Frankrig
 • Jeg har allerede solgt flere ure på Chrono24 med stor succes. Escrow-servicen har i den forbindelse vist sit værd, for den tilbyder sikkerhed for begge parter.
  Robert fra Tyskland
 • Takket være det globale publikum, finder jeg altid hurtigt købere til mine ure. Og jeg er meget tilfreds med de opnåede priser.
  Dirk fra Tyskland
 • På Chrono24 kan jeg sælge mine ure til de priser, som jeg tilbyder dem til. På grund af den globale rækkevidde og en kundeservice, der er nem at få fat på, er Chrono24 den optimale platform for salget af ure.
  Mark fra USA

Du har stadig spørgsmål?

Hvordan annoncerer jeg for et ur?
Vha. vores formular annoncerer du med dit ur efter få trin:
 1. Beskriv dit ur detaljeret. Jo mere præcis beskrivelsen er, desto nemmere finder potentielle kunder din annonce.
 2. Tilføj op til 4 billeder til din annonce med forskellige visninger af uret. Hold dit kamera klar. Under oprettelsen af din annonce bliver du opfordret til at fotografere dit ur med 2 tidspunkter, som vi fastlægger, og til at uploade disse fotos som dokumentation for, at du besidder uret. Disse billeder ses også senere i din annonce.
 3. Indtast dine personoplysninger.
 4. I det sidste trin skal du tjekke dine angivelser en sidste gang samt betale annoncegebyret.
Hvad koster din annonce, og hvilke betalingsformer er der?
For en privat urannonce tager vi et gebyr på 4,5 % af den pris, der er fastlagt i annoncen, som minimum dog 5,00 EUR. Du betaler maksimalt 299,00 EUR pr. annonce – uafhængigt af, hvor høj prisen er. Hvis uret ikke bliver solgt inden for 6 måneder, betaler vi hele dette gebyr tilbage til dig. Du kan betale annoncegebyret via PayPal, kreditkort eller bankoverførsel. Status 10/2015.
Præcis hvordan fungerer penge-tilbage-garantien?
Hvis du ikke sælger dit ur i løbet af 6 måneder, så erstatter vi dig dit annoncegebyr. Forudsætningerne for det er, at dit ur har været online i 6 måneder på Chrono24, ikke er blevet solgt og stadig er i din besiddelse. Hertil skal du inden for 4 uger efter udløbet af de 6 måneder dokumentere, at du stadig er i besiddelse af uret.
Hvad er et referencenummer?
Referencenummeret betegner dit urs model/modelvariant, og kan være sammensat af flere tal og bogstaver. Hos nogle producenter finder du referencenummeret på urets bagside (må ikke forveksles med urets bagsidenummer), ved remmens begyndelse og i sjældne tilfælde også indgraveret på urskiven. Under alle omstændigheder bør referencenummeret kunne læses i papirerne til dit ur eller på regningen. Hvis du ikke finder referencenummeret, så søg på internettet efter producentens navn, der står på urskiven, og sammenlign billederne med dit ur. Denne korte research vil i de fleste tilfælde kunne hjælpe dig videre.

+1 646-887-3560

FAQ

Har du spørgsmål?
Vi er glade for at hjælpe dig videre.

+1 646-887-3560

Kontakt

?