Har du spørgsmål?

Vores kundeservice hjælper til enhver tid.

+1 646-887-3560


Hjælp os med at forbedre Chrono24!

Din feedback hjælper os meget og den kan sikre dig eksklusive fordele.
Vær med nu!


Har du spørgsmål?

Vores kundeservice hjælper til enhver tid.

+1 646-887-3560


Hjælp os med at forbedre Chrono24!

Din feedback hjælper os meget og den kan sikre dig eksklusive fordele.
Vær med nu!

Køberbeskyttelse Ægthedsgaranti Hvorfor Chrono24? Har du spørgsmål? +1 646-887-3561 eller e-mail Danmark  | DKK

Sælg dit ur på Chrono24

 • Lavt annoncegebyr
 • Penge-tilbage-garanti
 • Top ratings
Lavt annoncegebyr
Penge-tilbage-garanti
Top ratings

Fordele

 • Ægte passion

  Ægte passion

  Det er ikke kun os, der er begejstrede over ure. Også eksperter og samlere fra hele verden begejstres over smukke eksemplarer på Chrono24. Her er det perfekte sted til din annonce.

 • Stor rækkevidde

  Stor rækkevidde

  Med Chrono24 er verdenen af luksusure lige ved hånden for urfans i mere end 90 lande. Din annonce bliver altid og overalt fundet, både med computeren og smartphonen.

 • Stor interesse

  Stor interesse

  Hver dag kigger mere end 350.000 urfans efter deres næste tidsmåler på Chrono24. Måske er det netop dit ur?

Kom hurtigt og nemt i mål:

 • 1. Opret annonce

  1. Opret annonce

  Vha. vores formular annoncerer du med dit ur efter få trin.

 • 2. Modtag købsforespørgsel

  2. Modtag købsforespørgsel

  Interesserede købere tager direkte kontakt med dig via Chrono24.

 • 3. Sælg ur

  3. Sælg ur

  Aftal betalingen og forsendelsen direkte med køberen.

Overbevis købere med sikkerhed – med escrow-servicen på Chrono24

Med den gennemsigtige betalingsafvikling via escrow-servicen på Chrono24 har du en dobbelt fordel. Potentielle købere stoler på dig, og du beskytter dig selv mod udeblevne betalinger eller forsøg på bedrageri. Her sender vi først dit ur, efter køberen har indbetalt pengene på en sikker escrow-konto.

Aktivér ganske enkelt escrow-servicen som ekstra, sikker betalingsform efter oprettelsen af din annonce. Du finder flere informationer her.

Med vores assistent er din annonce klar på få minutter

Annoncering har aldrig været nemmere. Du har kun brug for dit urs referencenummer – vores assistent tager sig af detaljerne. Tilføj til sidst nogle gode billeder og din pris – færdig!

Det siger kunderne

Det siger andre private sælgere

 • Jeg har allerede solgt 2 ure på Chrono24 og er meget tilfreds. Især giver escrow-servicen mig og mine kunder en høj grad af sikkerhed, og den gør salget meget nemmere.
  Joannis fra Tyskland
 • Jeg har solgt ure på Chrono24 siden 2012. Da der er utroligt mange mennesker fra hele verden, som leder efter ure her, så finder jeg altid hurtigt og nemt en pålidelig køber.
  Ype fra Holland
 • At oprette en annonce er hurtigt og nemt. På Chrono24 når jeg nemt ud til købere fra hele verden.
  Jean-Marc F. fra Frankrig
 • Jeg har allerede solgt flere ure på Chrono24 med stor succes. Escrow-servicen har i den forbindelse vist sit værd, for den tilbyder sikkerhed for begge parter.
  Robert fra Tyskland
 • Takket være det globale publikum, finder jeg altid hurtigt købere til mine ure. Og jeg er meget tilfreds med de opnåede priser.
  Dirk fra Tyskland
 • På Chrono24 kan jeg sælge mine ure til de priser, som jeg tilbyder dem til. På grund af den globale rækkevidde og en kundeservice, der er nem at få fat på, er Chrono24 den optimale platform for salget af ure.
  Mark fra USA

Du har stadig spørgsmål?

Hvordan annoncerer jeg for et ur?
Vha. vores formular annoncerer du med dit ur efter få trin:
 1. Beskriv dit ur detaljeret. Jo mere præcis beskrivelsen er, desto nemmere finder potentielle kunder din annonce.
 2. Tilføj op til 4 billeder til din annonce med forskellige visninger af uret. Hold dit kamera klar. Under oprettelsen af din annonce bliver du opfordret til at fotografere dit ur med 2 tidspunkter, som vi fastlægger, og til at uploade disse fotos som dokumentation for, at du besidder uret. Disse billeder ses også senere i din annonce.
 3. Indtast dine personoplysninger.
 4. I det sidste trin skal du tjekke dine angivelser en sidste gang samt betale annoncegebyret.
Hvad koster din annonce, og hvilke betalingsformer er der?
For en privat urannonce tager vi et gebyr på 2,85 % af den pris, der er fastlagt i annoncen, som minimum dog 5,00 EUR. Du betaler maksimalt 299,00 EUR pr. annonce – uafhængigt af, hvor høj prisen er. Hvis uret ikke bliver solgt inden for 6 måneder, betaler vi hele dette gebyr tilbage til dig. Du kan betale annoncegebyret via PayPal, kreditkort eller bankoverførsel. Status 10/2015.
Præcis hvordan fungerer penge-tilbage-garantien?
Hvis du ikke sælger dit ur i løbet af 6 måneder, så erstatter vi dig dit annoncegebyr. Forudsætningerne for det er, at dit ur har været online i 6 måneder på Chrono24, ikke er blevet solgt og stadig er i din besiddelse. Hertil skal du inden for 4 uger efter udløbet af de 6 måneder dokumentere, at du stadig er i besiddelse af uret.
Hvad er et referencenummer?
Referencenummeret betegner dit urs model/modelvariant, og kan være sammensat af flere tal og bogstaver. Hos nogle producenter finder du referencenummeret på urets bagside (må ikke forveksles med urets bagsidenummer), ved remmens begyndelse og i sjældne tilfælde også indgraveret på urskiven. Under alle omstændigheder bør referencenummeret kunne læses i papirerne til dit ur eller på regningen. Hvis du ikke finder referencenummeret, så søg på internettet efter producentens navn, der står på urskiven, og sammenlign billederne med dit ur. Denne korte research vil i de fleste tilfælde kunne hjælpe dig videre.

+1 646-887-3561

FAQ