9 millioner urfans om måneden

Sælg ure succesfuldt på Chrono24

Hvilket ur ønsker du at sælge?

Jeg ønsker at sælge tilbehør
  • 90 % salgsrate
  • Få de bedste priser
  • Lav salgsprovision

Succesfuldt salg med 4 skridt

Sådan fungerer salget på Chrono24

Sikker betalingsafvikling

Takket være Chrono24-escrow servicen modtager du dine penge med maksimal sikkerhed: Køberen indbetaler pengene til vores escrow-konto, du sender uret – og efter vellykket levering betaler vi pengene til din konto inden for 7 dage.

Få mere at vide

Det siger tusindvis af begejstrede kunder om os

TrustScore: „Fremragende“ med 4,8 ud af 5 stjerner

154.063 bedømmelser i hele verden

Powered by TrustPilot

Vores tips til private sælgere

Find ud af, hvordan du udformer din annonce på en mere attraktiv måde, tager fotos, og således sender dit ur på en sikker rejse.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Du kan nemt og gratis oprette annoncer for ure på Chrono24.

Ved oprettelsen af annoncen bliver du spurgt om alle vigtige data og oplysninger om dit ur.
Derudover har du mulighed for at supplere med en individuel beskrivelse om tilstand, vedligehold, reparationer og tilbehør, for at gøre din annonce mere informativ for interesserede købere.
Billeder i høj kvalitet og nærbilleder af dit ur, urets tilstand og det medfølgende tilbehør, fuldstændiggør din annonce på Chrono24.
Hvis du aldrig tidligere har annonceret på Chrono24, så skal du efterfølgende en enkelt gang tilmelde dig som sælger.
Benyt den gratis værdiansættelse på Chrono24. Vi sammenligner dit ur med 500.000 annoncer fra hele verden, og foreslår dig en vejledende pris, hvormed du opnår den bedst mulige salgspris.

Du kan naturligvis også manuelt dykke ned i annoncerne på Chrono24 med henblik på at analysere priserne. Derudover kan du få vurderet dit ur hos guldsmede og auktionshuse.

Bemærk venligst, at du kan opnå en højere salgspris, hvis du annoncerer online for dit ur. Prisen, som du får fra lokale auktionshuse og guldsmede, er for det meste lavere, da de ved købet er nødt til at tage hensyn til deres fortjeneste.
Salgsprovisionen på 6,5% bliver først opkrævet efter det succesfulde salg via Chrono24.

Ved din udbetaling fra Chrono24 escrow-kontoen, bliver salgsprovisionen automatisk trukket fra salgsprisen inde udbetalingen.
I det sjældne tilfælde, at escrow-servicen ikke står til rådighed ift. betalingsafviklingen (f.eks. fordi den ikke står til rådighed i køberens land), sendes der efterfølgende en regning over salgsprovisionen.

Flere spørgsmål og svar