Spring over
Du har spørgsmål? Vores kundeservice er glade for at hjælpe dig: +1 646-887-3560
Chrono24 - Danmark
Log ind eller registrer dig

Sælg med succes

Find ud af, hvordan du udformer din annonce på en mere attraktiv måde, og således øger dine salgschancer.

Tip 1

Billeder i høj kvalitet

Fotografér dit ur fra alle vigtige synsvinkler. Sørg i den forbindelse altid for, at fotoene har en høj kvalitet.

Antallet af fotos har også en stor betydning for din annonces attraktivitet, fordi: Fotos er for potentielle købere den bedste mulighed for at vurdere tilstanden af dit annoncerede ur. Upload derfor helst mindst 8 fotos.

Læs flere tips til at tage perfekte fotos af dit ur. I vores vejledning kan du læse, hvordan du kan tage disse fotos derhjemme uden professionelt kameraudstyr.

Tip 2

Den rigtige pris

For at sælge dit ur med succes, bør du ikke vælge en pris, der er for høj. Samtidig er det vigtigt, ikke at tilbyde dit ur til en pris, der er for lav. Også det tilgængelige tilbehør, så som den originale emballage og papirerne, har en betydning for den rigtige prisfastsættelse og bør derfor ikke glemmes.

Tænk også på, at professionelle forhandlere som regel opnår højere priser end private sælgere. Det skyldes, at erhvervsmæssige forhandlere er forpligtede til at give en garanti efter købet.

Hvis du endnu ikke kender den rigtige salgspris, finder du gratis den aktuelle markedsværdi for dit ur.

Tip 3

Detaljeret beskrivelse

I din annonce kan du med dine egne ord beskrive tilstanden og kendetegnene for dit ur. Gør især brug af denne mulighed, hvis du sælger et brugt ur, f.eks. for at gøre opmærksom på brugsspor.

Annoncer uden, eller med overfladiske, beskrivende tekster, fører ofte til opfølgende spørgsmål og kan gøre dine potentielle købere usikre. I værste fald vælger de ikke at købe dit ur.

For lange beskrivelser, hvor de relevante oplysninger drukner i teksten, er lige så ufordelagtige. En tekstlængde på mellem 750 og 1.700 tegn (inklusive mellemrum) er optimal.

Tip 4

Fuldstændige grundlæggende oplysninger

Hvis du annoncerer for dit ur på Chrono24, stiller vi en lang række kendetegn til rådighed for dig, hvormed du præcist kan beskrive dit ur. Jo flere kendetegn du udfylder, jo bedre bliver dit ur fundet af potentielle købere, og jo større er sandsynligheden for, at det også bliver købt.

Oplysninger om produktionsår, urkassens materiale, armbåndets materiale, urskivens farve og urværket, er særligt vigtige. Vi anbefaler dig også at benytte de frivillige oplysninger i så stor udstrækning som muligt, for på den måde bliver din annonce også vist i søgeresultaterne ved meget detaljerede søgninger.